Honor Magic V este cel mai nou rival al lui Samsung Galaxy Z Fold3

Scris de | 13 ianuarie, 2022
Honor Magic V este cel mai nou rival al lui Samsung Galaxy Z Fold3
foto via @bgr.com

În urmă cu aproximativ o lună, Oppo Find N a fost lansat pentru a concura cu Galaxy Fold 3. Cel mai scump telefon pliabil de la Samsung reprezintă, în prezent, standardul din industrie. Honor Magic V este exact un astfel de device, care provine de la fostul brand al Huawei.

Magic V are cam același design ca și Fold 3. Ecranul pliabil se află în interior, iar un afișaj secundar se găsește la exterior. Cu toate acestea, ca și Find N, Magic V are o abordare diferită a conceptului, corectând una dintre problemele Fold 3.

Samsung a optat pentru un design de ecran extern mai neobișnuit. Display-ul este foarte înalt, iar raportul de aspect îl face mai dificil de utilizat.

Honor Magic V are un ecran OLED curbat la 44° de 6,45 inci atunci când este pliat, obținând un raport de aspect mai larg de 21,3:9, care îl diferențiază de alte dispozitive pliabile de pe piață. Acest lucru face ca dispozitivul să fie mai ușor de utilizat și mai funcțional, deoarece ecranul e mai similar unui smartphone tradițional, în loc să pară lung și îngust.

Telefonul are, de asemenea, o „balama inovatoare”. Honor spune că balamaua este cea mai subțire, luată în comparație cu produsele similare de pe piață.

Honor explică că Magic V are un „aliaj de titan, metale lichide de zirconiu și fibre de carbon de înaltă rezistență”. Aceste materiale ajută la reducerea greutății telefonului.

În plus, compania spune că Magic V este primul pliabil din lume care rulează pe noul procesor Snapdragon 8 Gen. 1, în vreme ce Oppo Find N vine cu cipul Snapdragon 888 de anul trecut la interior. Alte specificații includ 12 GB RAM și 256 GB sau 512 GB spațiu de stocare. Un sistem inteligent de răcire utilizează tehnologia grafenului de a treia generație și AI pentru a răci telefonul mai eficient.

Honor Magic V are un sistem de cameră cu trei lentile pe spate, respectiv trei senzori de 50 de megapixeli. O cameră selfie de 42 de megapixeli perforează afișajul extern.

În cele din urmă, Honor are o baterie de 4.750 mAh cu SuperCharge de 66 W. Asta înseamnă că vei încărca telefonul până la 50% în doar 15 minute.

În ceea ce privește software-ul, Magic V va aplica interfața Honor Magic UI 6.0 pe suportul Android 12. De asemenea, producătorul mai spune că telefonul dispune de un sistem de securitate dublă pentru securitate sporită a utilizatorilor.

Honor Magic V va fi disponibil în China începând cu 18 ianuarie și va fi lansat în trei culori: Black, Space Silver, și Burnt Orange.

Noul pliabil costă 1568 de dolari pentru versiunea de 12 GB+256 GB sau 1725 de dolari pentru versiunea de 12 GB+512 GB. Acestea sunt prețuri extrem de competitive, având în vedere că Fold 3 pornește de la 1800 de dolari în SUA.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Honor Magic V is the newest rival to Samsung’s top foldable phone