Oppo Find X5 va debuta pe 24 februarie, alături de o tabletă, un ceas şi căştile Enco X2

Scris de | 18 februarie, 2022
Oppo Find X5 va debuta pe 24 februarie, alături de o tabletă, un ceas şi căştile Enco X2

Oppo are planuri mari pentru finalul de lună februarie şi da, implică şi noul său flagship, Oppo Find X5 Pro. Compania chineză a confirmat data de 24 februarie drept cea când va anunţa seria Find X5, iar un nou teaser postat pe web indică şi sosirea altor dispozitive la acea dată. E vorba despre o tabletă, un ceas şi căştile Enco X2.

Oppo va transmite live evenimentul pe site-ul său pe data de 24 februarie la ora 13:00 ora României. Acolo va sosi Oppo Find X5 Pro, care aduce o cameră principală cu doi senzori de 50 de megapixeli şi optică Hasselblad. Inaugurează şi cipul MariSilicon, un NPU de 6 nm care se va ocupa de procesarea de imagini. E vorba despre procesare RAW în timp real şi AI aplicat la nivel de filmare 4K.

Producătorul ne promite un spate din ceramică pe acest flagship, dar un material care nu atrage amprentele. Pe lângă cei doi senzori de 50 MP vom primi şi unul de 13 MP cu zoom hibrid 5X. Camera selfie de pe Find X5 Pro va fi una cu senzor IMX709, cel văzut deja pe seria Reno7. Ecranul este un AMOLED LTPO de 6.7 inch, cu rezoluţie 1440p+ şi refresh rate de 120 Hz. Are şi baterie de 5000 mAh care se încarcă la 80W, după modelul lui OnePlus 10 Pro.

Tableta Oppo Pad a tot apărut în diferite zvonuri, cu ecran de 10 inch şi procesor Snapdragon 870, dar şi o cameră duală în spate. Căştile wireless ar trebui să fie Enco X2 TWS, care au scăpat pe web luna trecută. Ceasul este singurul cu adevărat misterios, dar era de aşteptat să apară un succesor pentru Oppo Watch 2 la un moment dat. Teaserul îl prezintă drept pătrăţos şi nu rotunjit cum se poartă în cazul modelelor mai sportive, deci va fi ceva mai business, mai serios.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena