Motorola Frontier, telefonul cu cameră de 200 de megapixeli apare în imagini noi

Scris de | 19 februarie, 2022
Motorola Frontier, telefonul cu cameră de 200 de megapixeli apare în imagini noi

Motorola Frontier e gata să stabilească recorduri, fiind primul telefon care aduce în mainstream camera de 200 de megapixeli. Terminalul a mai primit randări în ianuarie, iar acum revine cu o imagine ceva mai clară şi detaliată.

După ce Motorola a fost prima companie cu un telefon cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 încă din decembrie 2021 (Motorola Edge X30/ Edge 30 Pro), acum vrea să fie prima cu un telefon cu cameră de 200 de megapixeli (de fapt 194 MP conform noului zvon). Zvonacul Evan Blass ne oferă o privire asupra designului acestui Motorola Frontier. Arma sa secretă este un senzor principal de 194 de megapixeli, care măsoară 1/1.5 inch şi aduce şi stabilizare optică.

Zvonuri precedente indicau faptul că va fi un senzor Samsung ISOCELL HP1 de 200 de megapixeli, dar se pare că acea alternativă a picat. Prea multe opţiuni nu sunt, deoarece doar Samsung şi Omnivision au scos senzori foto de 200 MP în ultimul an, pentru telefoane cel puţin. Ceilalţi doi senzori din spatele telefonului sunt unul de 50 MP cu obiectiv ultrawide şi unul de 12 MP telephoto.

În rest Motorola Frontier va aduce un ecran pOLED de 6.7 inch, cu refresh rate de 144 Hz şi procesor Snapdragon 8 Gen 1 Plus, care e subiect de zvonuri de doar 2 zile. Va fi practic un Snapdragon 8 Gen 1 cu overclocking. Telefonul va mai avea şi o baterie de 4500 mAh cu încărcare pe fir la 125W şi încărcare wireless la 50W. Ar trebui să debuteze în iulie şi sunt gata să pariez că va avea un alt nume comercial, poate asociat seriei Edge 30.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena