Samsung Galaxy Book Pro 360 2, noul laptop Samsung de la MWC 2022 apare în imagini detaliate

Scris de | 22 februarie, 2022
Samsung Galaxy Book Pro 360 2, noul laptop Samsung de la MWC 2022 apare în imagini detaliate

Samsung nu pregăteşte foarte multe produse noi pentru MWC 2022, părând a se axa doar pe laptopuri în acest an. Unul dintre ele tocmai a scăpat pe web sub formă de imagini şi e vorba despre Samsung Galaxy Book Pro 360 2, un convertibil.

Samsung confirmase deja că va lansa noi laptopuri Galaxy Book la MWC, deci nu ne surprinde această scăpare. Ştim că ar trebui să vină şi nişte Chromebook-uri noi. Succesorul lui Pro 360 lansat în aprilie 2021 poartă numele de cod „Mars 2”, vine cu un trackpad generos, numpad şi ecran cu muchii înguste. Scăpările indică faptul că ar avea webcam superior şi funcţii de apel video şi videoconvorbiri evoluate, în ton cu trendul muncii hibrid.

La interior se află un procesor Intel Core i3, i5 sau i7 Gen 11, dar e posibil să vedem şi un AMD Seria 6000 ulterior. Acest laptop vine cu Windows 11 preinstalat, iar Samsung se laudă chiar cu privire la un parteneriat cu Microsoft. Va exista în mod curios o interfaţă custom aplicată peste, aşa numitul One UI Book 4, care pune mare accent pe multitasking cu alternarea între dispozitive.

Randările prezintă modelul de 15.6 inch, dar ar trebui să existe şi o versiune mai compactă, de 13.3 inch, pentru a se bate cu MacBook Air. Se văd în imagini jack audio, 3 porturi USB-C, slot microSD. Particula „360” din nume indică un ecran rotativ, deci laptopul devine tabletă şi suportă şi stylus S-Pen. Aşteptăm şi difuzoare stereo, cu acustică AKG şi Harman, iar nuanţa portocalie-roz de aici intrigă. Debutul ar trebui să aibă loc pe 27 februarie 2022.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena