Apple anunţă un eveniment organizat pe 8 martie 2022, unde va prezenta iPhone SE 3

Scris de | 3 martie, 2022
Apple anunţă un eveniment organizat pe 8 martie 2022, unde va prezenta iPhone SE 3

Zvonurile despre noul eveniment Apple, cel organizat pe 8 martie 2022 sunt reale, firma din Cupertino confirmând conferinţa cu un teaser oficial. Evenimentul de primăvară al companiei ne va aduce un iPhone SE 3, dar nu va fi singurul produs prezentat. Aşteptăm şi dispozitive din seria Mac, poate şi un nou procesor, un Apple M2.

Evenimentul Apple de pe 8 martie 2022 va fi transmis prin live stream pe site-ul oficial Apple, dar şi pe YouTube. Apple are ca moto „Peek Performance” pentru conferinţa sa, o aluzie la performanţă de top şi poate la noi Mac-uri. iPhone SE 3/ iPhone SE 2022 ar trebui să fie produsul vedetă, din nou cu preţ de pornire de 399 dolari şi din nou o reîncarnare de iPhone 8, cu ecran de 4.7 inch, camera singulară principală şi frontală.

Va aduce şi suportul 5G în gama iPhone SE, dar şi procesorul Apple A15 Bionic de pe seria iPhone 13.

Sunt multe aluzii AR în teaser, deci am putea vedea şi ochelari AR:

Apple ar trebui să aducă pe piaţă şi un nou iPad Air, urmaşul modelului lansat în toamna lui 2020, cu un buton Power cu cititor de amprente. iPad Air 5 va sosi cu un procesor mai rapid şi 5G. Vom vedea sosind iOS 15.4 la eveniment, care va permite deblocarea facială chiar dacă porţi mască. Dotările acestei tablete ar putea fi similare cu cele de pe iPad Mini 6, inclusiv procesor Apple A15, dar şi trecerea la o cameră frontală de 12 MP ultrawide ideală pentru apeluri video FaceTime.

Un Mac Mini ar fi de asemenea în cărţi, cu un procesor superior, design mai compact, extra conectori în spate şi unul magnetic pentru alimentare. Am putea avea şi un iMac cu procesor Apple din seria M, dar şi MacBook-uri cu diagonală de 13 inch şi procesor Apple M2.

 

Etichete: , , , , ,