Samsung Galaxy A13, Galaxy M33 5G și Galaxy M23 5G, lansate oficial în România

Scris de | 10 martie, 2022
Samsung Galaxy A13, Galaxy M33 5G și Galaxy M23 5G, lansate oficial în România

Samsung Electronics a dezvăluit astăzi Galaxy A13, alături de Galaxy M33 5G și M23 5G, aducând specificațiile populare de pe seria Galaxy mai aproape de utilizatori.

Display fluid

Ambele smartphone-uri nou lansate din seria M vin cu display-uri cu rate de refresh de 120 Hz, ceea ce înseamnă că mișcările de pe ecran vor fi mai line în timpul scrolling-ului, iar telefonul mai receptiv, bun pentru gameri. Galaxy A13 vine cu un ecran Infinity-V de 6,5 inci și o rată de refresh de 90 Hz.

Performanță

Telefoanele din seria Galaxy M beneficiază, de asemenea, și de conectivitate 5G. Asta înseamnă posibilități mai bune pentru jocuri în cloud, care nu necesită instalări în prealabil, o latență mai scăzută și streaming video 4K rapid, ceea ce le permite utilizatorilor sesiuni de gaming, precum și vizionarea conținutului pe care îl urmăresc.

Galaxy M33 5G și M23 5G sunt echipate cu baterii de 6000 mAh, respectiv 5000 mAh, care vin cu capacitate de încărcare rapidă la 25W. Galaxy A13 suportă încărcare rapidă la 15W. Asta se traduce prin până la două zile de utilizare a telefonului, folosind Adaptive Power Saving.

Camere Foto

Camerele cu lentile triple ale Galaxy A13 și M23 5G surprind momentele într-un mod mai viu și mai realist, ceea ce în final înseamnă fotografii ceva mai bune. Camera Quad al smartphone-ului Galaxy M33 5G premite surprinderea imaginilor la rezoluție înaltă. Utilizatorii au la dispoziție și funcția Single Take, pentru și mai multe cadre generate de inteligența artificială.

Disponibilitate

Noile telefoane vor fi disponibile pe site-ul Samsung începând cu a doua jumatate a lunii Martie.

Etichete: , , , , ,