Cyberpunk 2077 primeşte un expansion cu o poveste nouă în 2023

Scris de | 16 aprilie, 2022
Cyberpunk 2077 primeşte un expansion cu o poveste nouă în 2023

CD Projekt Red a dezvăluit planurile pentru Cyberpunk 2077 în următorul an, când va primi un expansion care aduce noi elemente de poveste. Personal aş vrea ore bune de gameplay cu Jackie, omorât prea devreme în joc, dar nu cred că avem noroc.

În cadrul conferinţei cu investitorii care a confirmat şi amânarea lui Witcher 3 pentru PS5 am aflat şi detalii despre viitorul lui Cyberpunk 2077. Jocul va primi un expansion cu plată şi cu o poveste nouă în 2023. Lansat pe final de 2020, titlul a început să devină jucabil după câteva update-uri majore. Debutul a venit cu scandal, care a inclus şi o retragere de pe consolele PS4 şi bani returnaţi, plus o scoatere din PS Store.

După 2 ani titlul e în sfârşit jucabil, plus-minus o poliţie invincibilă. Conferinţa cu investitorii a menţionat şi că Cyberpunk a vândut peste 18 milioane de unităţi, ceea ce nu e rău deloc. Versiunea next gen a jocului a fost lansată în februarie şi a fost bine primită. Aduce ray tracing pe PlayStation 5 şi performanţă constantă la 60 FPS. Include şi apartamente customizabile şi schimbări binevenite. Printre lucrurile reparate de update-uri de la lansarea jocului încoace se numără NPC-urile, AI-ul vehiculelor, patch-uri pentru bug-uri şi problemele cu performanţa.

Update-ul 1.6 va veni în următoarele luni, dar încă nu ştim ce aduce. Sunt şi multe proiecte legate de GWENT gata de lansare la CDPR.

Etichete: , , , ,

Sursa: Techspot