„Hey Sonos”: Sonos lansează Voice Control, o nouă modalitate de a controla dispozitivele sale

Scris de | 12 mai, 2022
„Hey Sonos”: Sonos lansează Voice Control, o nouă modalitate de a controla dispozitivele sale

Sonos prezintă prima experiență vocală creată exclusiv pentru audiție în ecosistemul Sonos. Proiectată având în centrul său ideea de confidențialitate, experiența Sonos Voice Control este un mod simplu de a gestiona muzica redată, oferindu-le utilizatorilor control complet asupra sistemului Sonos, folosind doar vocea.  

Sonos Voice Control funcționează pe fiecare produs Sonos cu funcționalități de control vocal, procesând integral solicitările la nivelul dispozitivului. Niciun sunet sau transcriere nu sunt trimise în cloud, nu sunt stocate, ascultate sau citite de altcineva. Disponibil pentru noile produse cu funcționalități de control vocal sub forma unei actualizări gratuite pentru clienții deja existenți, Sonos Voice Control este compatibil cu Sonos Radio, Apple Music, Amazon Music, Deezer și Pandora. Vor urma mai multe servicii și piețe.

Sonos Voice Control găsește muzica pe care utilizatorii doresc să o asculte, procesând integral solicitările la nivelul dispozitivului. Procesarea locală oferă timpi de răspuns mai rapizi și verificări periodice lipsite de efort. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să spună „Hey Sonos” și pot continua fără a fi nevoie de alte cuvinte de activare suplimentare. La fel ca în aplicația Sonos, pot fi controlate muzica și boxele din orice cameră, melodiile pot fi mutate cu ușurință pe alte dispozitive din casă, piesele preferate pot fi salvate și apreciate în playlist-ul personal și multe altele.

Sonos Voice Control înțelege nuanțele comunicării umane și va răspunde la comenzi precum „dă-l mai tare!”. După o căutare atentă, Sonos l-a ales pe actorul premiat Giancarlo Esposito – cunoscut pentru rolurile lui din Breaking Bad, Better Call Saul și The Mandalorian – pentru a oferi o voce familiară clienților din SUA. Primei voci Sonos i se vor alătura altele de-a lungul timpului, deoarece compania va continua să extindă această experiență către oameni și locuri noi.

Sonos Voice Control este un serviciu gratuit, disponibil în SUA începând cu 1 iunie și în Franța odată cu finalul acestui an. Acesta urmează să fie disponibil și în alte țări.

Etichete: , , , , ,