Sony lansează căştile LinkBuds S, cu anulare activă a zgomotului, design ultra compact

Scris de | 19 mai, 2022
Sony lansează căştile LinkBuds S, cu anulare activă a zgomotului, design ultra compact

Sony a lansat pe 18 mai căştile LinkBuds S, promovându-le drept „cel mai uşor şi compact model TWS de pe piaţă”. Aceste căşti sunt disponibile la precomandă la suma de 200 de euro şi vin după ineditele LinkBuds cu acel design inel şi Sony WH-1000XM5 anunţate recent.

O cască LinkBuds S cântăreşte doar 4.8 grame şi va sosi pe alb sau negru. Avem parte şi de un Ambient Mode aici, astfel încât să auzim şi sunetele din mediul din jur, dar şi suport pentru codecul de înaltă calitate Sony LDAC. Autonomia este de 6 ore per cască, atunci când anularea de zgomot e pornită, iar autonomia ajunge la 20 de ore atunci când luăm în calcul şi tocul de transport şi încărcare.

Căştile sosesc cu certificare IPX4 pentru rezistenţa la apă, mai precis la stropire. Designul e ceva mai convenţional decât cel în formă de inel deschis de la LinkBuds. Avem de-a face cu căşti in ear cu control tactil şi care vin cu drivere de 5 mm. Noul sistem Speak to Chat blochează automat muzica atunci când porneşte un apel telefonic. Există şi un sistem Adaptive Sound Control care îţi permite echilibrarea sunetului în funcţie de zgomotul din jur.

Avem parte de conectivitate Bluetooth 5.2, dar şi de un design ergonomic gândit să irite cât mai puţin, de preferat deloc interiorul urechii. Asta în vreme ce căsca rămâne stabilă în ureche şi când faci sport intens. Există şi o colaborare cu Niantic pentru a integra căştile în experienţa sunetului spaţial din Pokemon Go.

Etichete: , , , , ,

Sursa: GSMArena