Motorola confirmă lansarea telefonului flagship cu cameră de 200 de megapixeli în iulie

Scris de | 24 mai, 2022
Motorola confirmă lansarea telefonului flagship cu cameră de 200 de megapixeli în iulie

Se ştie de ceva vreme ca Motorola este în pole position pentru a lansa primul telefon cu camera de 200 de megapixeli. Am avut de altfel şi scăpări ale sale, sub numele de cod Frontier. Ei bine acum Moto a confirmat în sfârşit sosirea acestui flagship, care va debuta în luna iulie a acestui an.

Motorola Frontier a fost confirmat de către Motorola China printr-o postare pe reţeaua de socializare Weibo. Teaserul vine la puţin timp după ce Motorola confirmase şi faptul că lucrează la un telefon bazat pe noul procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Ce e drept insiderii îl asociau mai degrabă cu un nou pliabil RAZR 3, dar cipul s-ar putea regăsi pe ambele modele. Conform scăpărilor, Motorola Frontier ar putea sfârşi numit la nivel comercial Motorola Edge 30 ultra.

Leak-urile au indicat prezenţa la bord a unui ecran OLED curbat de 6.67 inch, cu refresh rate de 144 Hz. În spate se află o cameră triplă, vedeta sa fiind senzorul principal de 200 MP, alături de o cameră de 50 MP ultrawide şi una de 12 MP telephoto, a cărei capacitate de zoom e necunoscută. Nu ar strica măcar un zoom optic 5X şi digital 100X. Senzorul principal e cel mai probabil Samsung ISOCELL HP1, şansele sunt mici să fie alternativa de la Omnivision.

De asemenea, terminalul va aduce o baterie care se încarcă la 120W pe fir şi 50W wireless. Ne-am dori să sară de 4500 mAh, dar nu putem paria pe asta. Evident că software vom avea un Android 12 stock cu My UX ca modalitate de customizare şi Ready For pentru productivitate. Designul va sublinia noua cameră de 200 MP printr-un inel în jurul său.

Etichete: , , , ,

Sursa: XDA Developers