MSI a anunțat noile sale laptop-uri cu procesoare Intel HX din generația a 12-a

Scris de | 7 iunie, 2022
MSI a anunțat noile sale laptop-uri cu procesoare Intel HX din generația a 12-a

MSI lansează o nouă gamă de laptop-uri echipate cu cele mai noi procesoare Intel din generația a 12-a, seria HX. Aceasta se laudă cu mai multe caracteristici, printre care se numără tastatura mecanică cu switch-uri Cherry MX, raport exclusiv de calibrare a culorilor și primul ecran OLED QHD 240Hz din lume.

Titan GT77 – Propunerea de înlocuitor de desktop

Noul Titan GT77 vine cu o bandă RGB și o tastatură mecanică cu switch-uri Cherry MX Ultra Low. Tehnologia Cooler Boost Titian este formată din 4 ventilatoare, 7 conducte de căldură și un pad termic cu schimbare de fază. Datorită răcirii, Titan GT77 afișează o putere de procesare de până la 150W MTP (Maximum Turbo Power), ceea ce asigură o performanță dublă față de procesorul din ultima generație. Titan GT77 aduce și o tehnologie exclusivă OverBoost, ajungând la o putere combinată de 250W pentru CPU și GPU și vine, de asemenea, cu posibilitatea de extindere la nivel de desktop cu 4 sloturi de memorie și 4 sloturi M.2, suportând până la 128GB de memorie și 32TB de stocare pentru nenumărate jocuri AAA și o experiență de utilizare mult mai rapidă.

Laptop-ul are o tastatură mecanică cu switch-uri Cherry MX Ultra Low, cu iluminare RGB pe fiecare tastă, ce poate fi gestionată prin software-ul SteelSeries GG. Există și mai mult RGB cu ajutorul benzii luminoase situată în partea din spate a laptopului, care poate fi, de asemenea, gestionată prin software-ul GG. Titan GT77 are un șasiu de 23 mm, iar MSI îl promovează ca cel mai bun „înlocuitor de desktop”.

Raider GE77 HX/67 HX – Primul ecran QLED QHD 240Hz din lume

Seria Raider GE vine și ea cu noul procesor Intel HX cu 16 nuclee, care promite o putere de procesare de până la 150W MTP (Maximum Turbo Power), precum și tehnologia exclusivă OverBoost. Aceste îmbunătățiri de performanță sunt prezentate cu primul ecran OLED QHD 240Hz din lume de pe cel mai recent Raider GE67 care echilibrează rezoluția și rata de refresh și oferă un timp de răspuns foarte redus de 0,2ms, o gamă de culori DCI-P3 100% și un raport de contrast de 1.000.000:1.

Vector GP76 HX /66 HX

Seria Vector GP s-a născut cu un concept nou; numele „Vector” reprezintă așteptările MSI ca seria GP să aibă toată puterea necesară pentru a oferi o experiență satisfăcătoare în jocuri, inginerie sau calcul științific. Și aceasta beneficiază de tehnologie Cooler Boost 5 și posibilitatea de a activa MSI OverBoost. La interior se vor afla procesoare până la i9 HX de a 12-a generație, respectiv plăci grafice care urcă până la NVIDIA RTX 3080 Ti.

CreatorPro X17

MSI CreatorPro X17 este creat pentru profesioniști. Acesta include toate elementele esențiale de care profesioniștii vor avea nevoie, inclusiv performanțe puternice, afișare precisă, certificări ISV și securitate fiabilă. Performanța provine de la cel mai recent procesor Intel HX cu 16 nuclee și de la grafica NVIDIA RTX A5500 pentru laptop. MSI spune că, datorită calibrării exclusive a culorilor și a primului raport de calibrare a culorilor încorporat din lume care conține toți parametrii critici ai afișajului, cum ar fi valoarea Delta-E sau Gamma, crearea de conținut nu a fost niciodată mai eficientă și mai precisă cu CreatorPro X17.

CreatorPro X17 a fost certificat de vendori de software independenți de top precum Adobe, Autodesk și Ansys, promițând o stabilitate a sistemului liniștitoare. De asemenea, modulul TPM încorporat securizează datele confidențiale.

Etichete: , , , , , , ,