Nohing Phone (1) are designul confirmat oficial; Spate nu chiar transparent?

Scris de | 17 iunie, 2022
Nohing Phone (1) are designul confirmat oficial; Spate nu chiar transparent?

Nothing este compania şi proiectul nou al lui Carl Pei, fondatorul firmei OnePlus, care a părăsit compania cu câţiva ani în urmă. Între timp Nothing a lansat căştile cu corp transparent Ear (1) şi acum pregăteşte şi un smartphone, Nohing Phone (1), care a primit teasere detaliate şi chiar imagini şi specificaţii.

Ultimele zile ne-au adus atât fotografii cu produsul, cât şi unul sau două video-uri. Întâi a apărut telefonul într-un clip Behind the Scenes, apoi am văzut un teaser cu zona de sus a terminalului postat de Nothing pe social media. Ulterior avea să apară un clip şi o serie de fotografii cu designul complet al telefonului.

Carl Pei afirmă că vrea să aducă nişte viaţă în lumea plictisitoare a smartphone-urilor. Astfel, avem de-a face cu un terminal cu spate transparent, care prezintă componentele dispozitivului, şuruburile şi cablurile conectoare. Ce e drept transparenţa nu e aşa puternică cum speram şi componentele se văd foarte puţin. Nothing Phone (1) are muchii laterale plate şi o ramă fabricată 100% din aluminiu reciclat. Are şi un buton Power în dreapta şi două butoane separate de volum pe stânga.

Jos se află un port USB-C şi o grilă pentru difuzor, dar nu şi jack audio. Telefonul e aşteptat cu un procesor upper midrange, poate un Snapdragon 695, 778 sau 778+, dar şi un preţ de 500 de dolari. Are şi o cameră duală la bord, un ecran OLED de 6.55 inh, Android 12 cu un Nothing UI aplicat, care aduce minimalism şi customizare.

Debutul are loc pe 21 iulie 2022.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena