vivo X80 Lite este o versiune midrange de vivo X80 Pro, care va fi lansat în octombrie

Scris de | 18 iunie, 2022
vivo X80 Lite este o versiune midrange de vivo X80 Pro, care va fi lansat în octombrie

Se pare că vivo nu se opreşte doar la flagship-ul vivo X80 Pro, proaspăt lansat în Europa şi ne pregăteşte atât un model X80 Pro+, cât şi un vivo X80 Lite. Ambele vor fi lansate în luna octombrie, iar despre vivo X80 Lite aflăm mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Telefonul a fost confirmat de către o scăpare de firmware, unde apare cu numele de cod V2208. Va fi un telefon 5G şi cel mai ieftin membru al familiei X80. Ar putea avea procesorul cel nou Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 la interior şi încă nu e clar dacă va păstra branding-ul Zeiss şi optica Zeiss a modelelor X80 mai scumpe. În cel mai rău caz vedem un Snapdragon 778G+ sau Snapdragon 870. Aşteptăm şi 8 GB RAM şi 128 GB stocare, o baterie cu încărcare de minim 65W şi difuzoare stereo.

Gimbal-ul e păstrat pentru telefoanele superioare, iar telefonul Lite ar aduce şi un ecran AMOLED cu refresh rate de 90 sau 120 Hz, dar şi un design al camerei uşor de recunoscut în cadrul modulului dreptunghiular cu o zonă rotundă unde sunt grupaţi senzorii. Ca orice Lite care se respectă, ar putea costa sub 500 de euro, poate chiar în jurul a 400 de euro. Putem prezice şi că vom primi o cameră principală de 50 de megapixeli, în vreme ce restul vor fi senzori de 8 MP ultrawide şi 2 MP Macro, dacă urmează reţeta clasică realme, OPPO, OnePlus şi alte companii din trustul BBK.

De văzut dacă va avea Funtouch OS 12 sau poate chiar o versiune 13, deoarece Android 13 ar trebui să fie deja lansat atunci.

Etichete: , , , ,

Sursa: mysmartprice