Nintendo va lansa un Switch Pro în acest an conform unei scăpări

Scris de | 12 iulie, 2022
Nintendo va lansa un Switch Pro în acest an conform unei scăpări

În vreme ce lumea se tot întreabă dacă vedem un PlayStation 5 Pro sau Slim la anul, Nintendo ar putea fi în sfârşit gata să ne ofere un succesor pentru Nintendo Switch. În ultimele luni s-au intensificat zvonurile cu privire la noua consolă Switch, care aparent s-ar numi Nintendo Switch Pro.

Compania a declarat deja că nu lucrează la Switch Pro şi până acum a lansat cam 3 ediţii de Switch: Switch Lite, versiunea cu upgrade de baterie şi versiunea OLED. Zvonacul Pixelpar a postat pe Twitter propria sa teorie, care spune că Nintendo Switch Pro se va lansa aproape de finalul acestui an. El va suporta actualele carduri cu jocuri şi va etala un format simlar cu al Switch-ului original. Va avea un ecran mai mare şi suport pentru output 4K atunci când este andocat.

Oferă şi extra RAM şi un procesor NVIDIA Tegra nou. O altă sursă vorbea despre o lansare în septembrie 2022, iar faptul că luăm sursa în serios provine de la faptul că ea a prezis cu acurateţe versiunea Switch OLED Splatoon 3. Cea mai nouă versiune de Nintendo Switch vine cu un ecran OLED de 7 inch, cu rezoluţie 720p, procesor NVIDIA Tegra custom, 64 GB stocare, extensibilă până la 2 TB via microSD.

Primul model Nintendo Switch a fost lansat oficial pe 3 martie 2017, având deci o vechime de 5 ani. Consola ar fi generat aproape 60 de miliarde de dolari pentru compania japoneză. Jocurile de Switch au auns la 103.54 milioane de unităţi, depăşind cele 101.63 milioane de unităţi ale lui Wii. Acum că a întrecut vânzările lui PlayStation 1, Switch-ul ţinteşte spre cele ale lui PS4.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina