Mini a produs o maşină alături de Pokemon şi a pus un proiector pe ea; Automobilul se poate conecta la o consolă

Scris de | 24 august, 2022
Mini a produs o maşină alături de Pokemon şi a pus un proiector pe ea; Automobilul se poate conecta la o consolă

Cea mai nouă colaborare a producătorului auto Mini este cu… Pokemon şi a dezvoltat o maşină concept care o să placă mult gamerilor. Avem de-a face cu un vehicul electric, aşa cum şi era de aşteptat, iar automobilul a fost prezentat în cadrul deschiderii Gamescom, cel mai mare show de gaming din 2022.

Ce e special la automobil? Faptul că puteţi conecta o consolă de gaming la el şi să proiectaţi gameplayul folosind proiectorul integrat de maşină. Mini şi-a tunat maşina Aceman pentru a crea acest concept, după ce îl dezvăluise pe original în iulie. Modarea Pokemon îl aduce şi pe Pikachu ca un soi de asistent virtual, care apare pe panoul de control al maşinii. Fulgere digitale vor fi trimise pe toate ecranele acestei maşini.

Proiectorul va trimite imaginea preluată de la o consolă de jocuri pe orice suprafaţă doriţi, aflată în faţa maşinii. Acest hatchback de culoare neon aminteşte de un setup de gaming plin de LED-uri. Maşina electrică are şi faruri frontale cu motiv pixelat, dar şi lumini laterale cu model Mini x Pokemon. Maşina care stă la baza acestui concept, Aceman vine cu 5 locuri şi vrea să fie un soi de hibrid între Mini hatchback şi Mini Countryman.

Are 4 uşi, portbagaj mare, lungime de 4.05 metri metri şi înălţime de 1.59 metri. Designul interior este minimalist şi avem un afişaj OLED rotund în zona frontală. Având în vedere că aici vedem un concept bazat pe un concept, aşa ceva nu va ajunge în comerţ prea curând, dar va influenţa viitoarele modele.

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge