Primul televizor OLED pliabil de la LG te lasă să alegi între modul plat sau curbat. Este mai degrabă destinat gamerilor

Scris de | 31 august, 2022
Primul televizor OLED pliabil de la LG te lasă să alegi între modul plat sau curbat. Este mai degrabă destinat gamerilor

LG a anunțat primul său televizor OLED pliabil, care funcționează fie complet plat, fie ca afișaj curbat. LG Oled Flex (modelul LX3) este un TV OLED de 42 de inci care se îndoaie într-un televizor curbat cu raza 900R, totul datorită cele mai recente tehnologii de afișare a producătorului sud coreean.

Ecranele curbate sunt potrivite pentru o experiență de gaming mai captivantă, în timp ce ecranele plate sunt mai bune penntru vizionarea de conținut pe TV precum transmisiunile sau serviciile de streaming.

Posesorii de LG OLED Flex vor putea îndoi și ajusta automat televizorul în modul curbat folosind un buton dedicat de pe telecomanda televizorului. Există două presetări pe care proprietarii le pot alege, astfel că poți ajusta curba afișajului în trepte de cinci procente prin 20 de niveluri diferite.

LG își promovează TV-ul flexibil de 42 de inci către jucători datorită unei multitudini de funcții pe care jucătorii de pe consolă sau de pe computer le vor găsi atrăgătoare. LX3 acceptă jocuri Dolby Vision la 4K 120 Hz și include toate cele mai recente funcții HDMI 2.1, cum ar fi rata de refresh variabil (VRR) și modul automat de latență scăzută (ALLM). LG susține de asemenea tehnologiile NVIDIA G-Sync sau FreeSync de la AMD pentru a reduce latențele din jocuri.

Acest TV arată mai degrabă ca un monitor jigant și există chiar și un suport reglabil pe înălțime care permite înlinarea ecranului spre sau departe de tine. Există și moduri de joc care permite micșorarea afișajului până la 27 de inci dacă nu doriți să jucați anumite jocuri la dimensiunea completă a televizorului. LG a integrat și o aplicație care include screensavere personalizate și comenzi rapide către Twitch și Youtube.

LG nu a dezvăluit încă un preț de listă pentru teleizorul LG OLED Flex și nici o dată de lansare. LG Flex va fi expus în cadrul IFA Berlin din această săptămână și vom arunca și noi o privire la standul producătorului sud coreean ca să îl găsim.

Etichete: , , , ,