Corespondență IFA 2022: Ce vedem la standul LG

Scris de | 2 septembrie, 2022
Corespondență IFA 2022: Ce vedem la standul LG

LG a prezentat la IFA 2022 o gamă diversă de soluții inteligente. În standul LG (Hall 18, Messe Berlin) de la IFA, vizitatorii sunt întâmpinați de un televizor de 97 de inci OLED evo Gallery Edition. Cel mai mare televizor OLED din lume, modelul G2 de 97 de inci.

Câteva dintre cele mai recente televizoare premium cu ecran mare de la LG vor fi expuse la IFA, inclusiv modelul LG SIGNATURE OLED 8K de 88 de inci și micro LED-ul 4K de 136 de inci (3.840 x 2.160). Această soluție de home entertainment oferă imagini la o calitate mai bună, la o scară mai mare, asociind pixeli auto-iluminați de dimensiunea micrometrului cu un design modular.

Vizitatorii standului LG vor avea și oportunitatea de a se bucura de o experiență de gaming pe OLED în zona cu design retro Flex Arcade. Aceștia vor putea încerca o varietate de jocuri pe consolă pe televizoarele OLED de ultimă generație de la LG, inclusiv pe primul televizor OLED flexibil de 42 de inci din lume, noul LG OLED Flex.

Standul LG include și Lifestyle Zone, unde vizitatorii pot explora o gamă largă de produse și servicii LG care pot fi adaptate pentru a se potrivi oricăror preferințe. Lifestyle Zone evidențiază cele mai recente televizoare LG OLED Objet Collection, cele mai noi soluții audio, printre care boxa wireless LG XBOOM 360 și piese de mobilier și accesorii pentru casă de la brandul premium olandez Moooi.

Etichete: , , , , ,