Samsung batjocorește „lipsa de inovație” a iPhone 14 într-o reclamă nouă

Scris de | 2 septembrie, 2022
Samsung batjocorește „lipsa de inovație” a iPhone 14 într-o reclamă nouă

Apple plănuiește lansarea iPhone 14 pentru săptămâna viitoare, dar nu vor exista inovați sau funcții noi. Cel puțin asta vrea Samsung să crezi în cea mai nouă reclamă pentru Galaxy S22 Ultra și Z Flip 4: „Această inovație nu va veni pe niciun iPhone din apropierea ta”.

Noua reclamă Samsung se concentrează pe caracteristicile inovatoare ale Galaxy S22 Ultra și Z Flip 4. Face acest lucru într-un mod în care te face să crezi că aceste funcții vor ajunge și pe iPhone 14.

Concentrați-vă pentru cea mai recentă lansare Apple în timp ce intri într-o lume în care capetele se vor întoarce, dar nu în direcția ta. Unde camera cu cea mai înaltă rezoluție a unui telefon va fi in buzunarul cuiva. Și acea captură epică de lună care primește toate aprecierile nu va fi a ta. Pentru că această inovație nu va veni curând la un iPhone. Este deja aici, în galaxie!

Samsung trolează în mod regulat Apple înaintea evenimentelor sale majore și a lansărilor de produse noi. Una dintre cele mai emblematice campanii Samsung a venit în 2017, atunci când sud coreeni au batjocorit notch-ul iPhone X, lipsa mufei pentru căști și alte câteva lucruri. Desigur, Samsung a ajuns câteva generații mai târziu să adopte unele dintre modificările sau funcțiile pe care Apple a anunțat că le face.

Apple va organiza următorul său eveniment pe 7 septembrie și vor fi anunțat noile modele iPhone 14, Apple Watch series 8 și posibil și alte dispozitive. Vă ținem la curent. 

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung is already mocking iPhone 14’s lack of ‘innovation’ in ad trolling Apple