Deathloop ajunge în sfârșit în Game Pass. Când îl vei putea juca

Scris de | 15 septembrie, 2022
Deathloop ajunge în sfârșit în Game Pass. Când îl vei putea juca

Dacă nu ai un PlayStation 5 sau nu ai fost dispus să dai banii pentru varianta de PC a lui Deathloop, jocul lansat de Bethesda în urmă cu un an, iată o veste bună: titlul va ajunge în sfârșit în Game Pass, serviciul celor de la Xbox, în această lună. Mai exact, data de lansare oficială este de 20 septembrie. După un an de exclusivitate pe console (fiind disponibil numai pentru PS5), Deathloop se va lansa acum și pe sistemele celor de la Microsoft și va putea fi integrat în Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Shooter-ul first-person creat de Arkane Lyon a fost nominalizat la o mulțime de premii anul trecut, combinând gameplay-ul stealth cu acțiunea și având un stil grafic foarte interesant, alături de o premisă captivantă.

Era de așteptat ca Deathloop să ajungă în Game Pass imediat ce expiră exclusivitatea sa pentru PlayStation, ținând cont că jocul este publicat de Bethesda, companie cumpărată de Microsoft anul trecut. La acea vreme, Phil Spencer, șeful Xbox, asigura că acordul deja existent cu Sony pentru exclusivitatea jocului va fi onorat, sugerând însă că viitoarele titluri Bethesda ar putea să fie disponibile doar pe platformele Microsoft.

Etichete: , , , , , , ,