Tot ce s-a anunţat la Call of Duty Next: Warzone 2.0, detalii despre Modern Warfare II (2022)

Scris de | 16 septembrie, 2022
Tot ce s-a anunţat la Call of Duty Next: Warzone 2.0, detalii despre Modern Warfare II (2022)

Se întâmplă rar să avem două evenimente de gaming de anvergură într-o săptămână, dar 3… e deja bizar. Întâi am avut Ubisoft Forward, apoi State of Play şi acum Call of Duty Next. În cadrul acestui eveniment am aflat detalii despre Call of Duty Warzone 2.0, dar şi despre Modern Warfare II şi Warzone pentru mobil.

Call of Duty Warzone 2.0 va fi disponibil de pe 16 noiembrie pe Playstation 4, PlayStation 5 şi Windows, dar şi pe Xbox-uri. Vom primi o hartă complet nouă numită Al Mazrah, care combină luptele în deşert cu mediile urbane. Sunt zeci de puncte de interes şi zone de explorat, plus un nou Gulag, în care trebuie să vă luptaţi 2 versus 2 pentru a mai primi o şansă. Avem şi mecanici noi în Gulag, precum un paznic şi arme împrăştiate pe hartă.

Se schimbă şi formula clasică battle royale, iar pe hartă vom vedea nişte cercuri care vor segrega grupurile de jucători, înainte de a îi aduna împreună pentru lupte sângeroase. Jocul Warzone 2.0 primeşte toate armele din Call of Duty: Modern Warfare 2, care va fi lansat pe 26 octombrie. Va exista şi un nou mod de joc numit DMZ, în care gamerii vor intra în joc cu scopul de a extrage cât mai mult echipament.

Infinity Ward a oferit detalii despre multiplayerul din Modern Warfare 2, care vine cu un sistem Loadout 2.0, bazat pe customizarea armelor din Modern Warfare-ul din 2019. Veţi avea extra opţiuni pentru personaliarea armelor. S-a umblat şi la sprint, înot şi avansarea în crouch. Se întorc Spec Ops cooperative şi vom avea şi jucători controlaţi de AI pe hărţile foarte mari. Apare şi un nou mod numit Raids, care nu a fost detaliat încă.

Beta-ul se apropie şi va include un mod Ground War şi un mod 6 versus 6.

Call of Duty Warzone Mobile va sosi pe telefoane în 2023. Va sosi pe iOS şi Android şi păstrează unele zone din harta origianla Verdansk, dar cu câteva update-uri.

Etichete: , , ,