Octombrie va fi o lună excelentă pentru Game Pass. Ce jocuri intră în abonamentul celor de la Microsoft

Oferta Xbox Game Pass este în continuă schimbare, serviciul celor de la Microsoft oferind constant peste 100 de jocuri, din toate genurile și de la o varietate mare de studiouri. Recent, compania americană a fost prezentă la Tokyo Game Show, unde a prezentat câteva dintre titlurile care vor ajunge în serviciul pe bază de abonament luna viitoare, iar o parte dintre ele sunt chiar day-one releases, ceea ce înseamnă că vor putea fi jucate din prima zi de lansare, fără a fi cumpărate separat.

Ca de obicei, lineup-ul din luna octombrie este foarte variat, și oferă de la JRPG-uri la continuări noi ale unor jocuri excelente, de la farming simulators la jocuri horror. Lista completă arată cam așa:

  • Coral Island (11 octombrie)
  • Eville (11 octombrie)
  • Dyson Sphere Program (13 octombrie)
  • A Plague Tale: Requiem (18 octombrie)
  • Second Extinction 1.0 (20 octombrie)
  • Persona 5 Royal (21 octombrie)
  • Scorn (21 octombrie)
  • Signalis (27 octombrie)

Imediat, câteva dintre nume ies în evidență, pentru că sunt jocuri pe care fanii Xbox le așteaptă de mult. Probabil cel mai important dintre acestea este A Plague Tale: Requiem, continuarea de la A Plague Tale: Innocence, jocul care îi are în prim plan pe Amicia și fratele ei, Hugo, doi copii care au o călătorie prin Europa medievală, zguduită de război și de ciuma bubonică. Primul joc a fost foarte bine primit și a spus o poveste complexă, bine conturată și care ne-a ținut și pe noi captivați pe toată durata ei.

Un alt titlu care atrage atenția este Persona 5 Royal, fosta exclusivitate de PlayStation, care se va lansa în aceeași zi atât pe PC, cât și pe Xbox. Jocul este deja legendar printre fanii JRPG-urilor, iar posibilitatea de a-l încerca pe o nouă platformă, într-o versiune definitivă, cu ore bune de conținut adăugat, cu siguranță va reprezenta o atracție.

În fine, pentru a fi în ton cu Halloween-ul, lansarea a două horror-uri pe Game Pass pare numai bună. Scorn și Signalis sosesc amândouă în serviciul Xbox cu câteva zile înainte de sărbătoarea de la sfârșitul lunii, astfel că cei în căutare de sperieturi vor avea noi lumi de explorat.