Logitech G FITS Earbuds este o pereche de căşti wireless mulată pe urechile gamerilor

Scris de | 23 septembrie, 2022
Logitech G FITS Earbuds este o pereche de căşti wireless mulată pe urechile gamerilor

Logitech G, sub-brand specializat pe gaming al celor de la Logitech a prezentat o pereche de căşti wireless, Logitech G Fits Earbuds. Acestea sunt căşti prezentate pe 21 septembrie şi ele costă 229 de dolari. E clar că acesta e un produs premium, având în vedere preţul.

Avantajul acestor căşti e că se mulează pe forma urechii celui care le poartă şi tot procedeul durează cam un minut. Asta mulţumită tehnologiei Lightform, o abordare care foloseşte LED-uri pentru a întări dopurile din gel ale căştilor. Astfel se ajunge la potrivirea perfectă. Sigiliul mulajului păstrează stabilitatea şi opreşte procesul de „bleeding” al sunetului spre exterior. Luminile LED se declanşează cu ajutorul aplicaţiei pentru mobil Logitech G FITS.

Căştile vin cu anulare pasivă a zgomotului, conectivitate fără întreruperi şi promit 7 ore de autonomie. Includ microfoane cu beamforming, care oferă convorbiri clare şi comunicări clare între gameri. Utilizatorii vor avea parte de un sound engineering optimizat special pentru jocurile first person shooter, dar şi RPG-uri. Sunt şi preseturi pentru podcasturi şi un Bass Boost. Egalizatorul căştilor poate fi personalizat şi setat în funcţie de preferinţele utilizatorului prin aplicaţia de pe mobil.

Căştile vine pe negru sau alb şi vor fi disponibile în magazine de lună viitoare. Se pot conecta la dispozitive via Bluetooth, dar şi prin conexuni Lightspeed wireless. Prin acestea se pot conecta la PC-uri cu minim Windows 10, Mac, PS4 şi PS5, Nintendo Switch şi terminale Android prin cablu USB-A sau USB-C.

Etichete: , , ,

Sursa: Slashgear