CD Projekt Red confirmă 4 noi jocuri Witcher, un nou Cyberpunk

Scris de | 5 octombrie, 2022
CD Projekt Red confirmă 4 noi jocuri Witcher, un nou Cyberpunk

Ultima lună a fost plină de scăpări pentru marile companii producătoare de jocuri, de la Rockstar cu GTA 6 şi Blizzard cu Diablo 4. CD Projekt Red a preferat altă rută: a confirmat tot ce are în dezvoltare pentru următorul deceniu, inclusiv 4 jocuri Witcher.

Compania poloneză a anunţat pe 4 octombrie că pe lângă sequel-ul lui Witcher 3, cel deja confirmat mai pregăteşte un total de 4 jocuri Witcher separate. La cel titlu deja confirmat se lucrează pe baza unui Unreal Engine 5. Primul joc de după Witcher are numele de cod „Polaris” şi va fi urmat de alte două sequel-uri, ca parte a unei trilogii. Toate 3 jocurile vor fi livrate într-un interval de 6 ani după lansarea primului, conform unui document CDPR.

Problema e că asta înseamnă mult crunching şi mult stres şi nu ştiu dacă angajaţii pot livra, sau dacă livrează o fac cu bug-uri ca la Cyberpunk. Alte două jocuri Witcher, Sirius şi Canis Majoris vor fi create de către dezvoltatorul The Molasses Flood, creatorul lui The Flame In the Flood. Li se va alătura un studio extern, condus de dezvoltatori cu experienţă în Witcher. Sirius are loc în Universul Witcher şi va fi un joc multiplayer suprapus peste o experienţă single player, cu o poveste şi quest-uri.

Următorul va fi un „Witcher clasic”, iar numele Rebel Wolves a apărut în relaţie cu el că dezvoltator. A fost anunţat şi sequel-ul pentru Cyberpunk, dar şi un DLC cu extra aventuri ale lui Johnny Silverhand. Cyberpunk 2 ne va duce şi m i departe în viitor, iar deocamdată e cunoscut că Project Orion. 1200 de oameni vor lucra la el, iar studioul a deschis un hub în Boston pentru asta. DLC-ul pentru Cyberpunk 2077 se va numi Phantom Liberty.

Etichete: , , ,

Sursa: Polygon