LG aduce webOS Hub pe 200 de mărci de televizoare third party

Scris de | 7 octombrie, 2022
LG aduce webOS Hub pe 200 de mărci de televizoare third party

webOS are o istorie complicată, ajugand de la o platformă software a celor de la HP pusă pe telefoane şi tablete la unul dintre cele mai apreciate OS-uri de pe televizoare, cele LG. LG şi-a deschis platforma webOS spre alţi producători de televizoare anul trecut, iar acum webOS Hub este deschis spre parteneri.

webOS Hub este o versiune upgradată de webOS, disponibilă pentru o reţea de 200 de parteneri, printre care şi Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa şi Hyundai. Aceasta este o creştere de 10 ori faţă de cele 20 de modele din 2021. LG afirmă că webOS Hub se bucură de suport complet de la partenerii tech LG, precum Dolby, Realtek, Gracenote şi CEVA. Are şi certificare din partea a 160 de broadcasteri din toată lumea.

webOS Hub face posibil ca brandurile TV partenere să personalizeze interfaţa într-o sumedenie de moduri, precum fine tuning la nivel de homecreen, prin scheme de de culori, logo-uri, iconuri. Există şi o curatoriere mai bună de content, iar funcţia Next Pick recomandă până la 3 programe live de la posturi TV sau un set top box conectat, dar şi un titlu VOD sau aplicaţie. LG Magic Explorer afişa informaţii relevante pentru conţinuturile la care vă uitaţi, precum biografii de actori sau locuri unde s-a filmat. Cam cum face Amazon cu X-Ray.

Avem parte şi de Clear Voice PRO, funcţie care face dialogurile mai uşor de auzit şi înţeles. webOS Hub se bucură şi de content preluat de la Disney+, Netflix, Prime Video şi LG Channels. Nu uităm de gaming, cu VRR, Game Optimizer şi suport NVDIA GeForce NOW.

Etichete: , , ,