OPPO Reno 9 fotografiat înainte de lansare

Scris de | 14 octombrie, 2022
OPPO Reno 9 fotografiat înainte de lansare

OPPO Reno 8 Pro tocmai a intrat pe piaţa din România, unde se vinde cu o ofertă atractivă: un încărcător auto de 80W cadou, dar şi o minge semnată de Ilie Dumitrescu. Între timp abundă zvonurile cu privire la un succesor, întărite de o scăpare proaspătă a lui OPPO Reno 9.

Telefonul este aşteptat să debuteze în noiembrie sau decembrie, iar OPPO ar pregăti atât un model Reno 9, cât şi un Reno 9 Pro şi un Reno 9 Pro Plus. Imaginile pe care le avem cu Reno 9 şi-au făcut apariţia pe reţeaua de socializare Weibo. Aranjamentul camerelor din spate e similar cu ce am văzut pe Reno 8 Pro, cu o uşoară inspiraţie de la Galaxy S21 Ultra şi OPPO Find X5 Pro. Asta în vreme ce în fată avem în continuare un orificiu decupat în ecran pentru camera selfie.

Fabricat din sticlă şi metal şi cu muchii plate, telefonul ar trebui să vină cu o baterie de 4500 mAh, care să se încarce la 80W sau poate chiar mai sus de atât, la 150W. Procesorul ar fi teroetic un Snapdragon 778G pentru versiunea non Pro, sau un MediaTek Dimensity 8000 sau 9000 Series mai capabil pentru cea Pro. Sunt surse care afirmă că OPPO Reno 9 va avea un ecran OLED cu muchii curbate şi cu diagonală de 6.7 inch. Va avea rezoluţie FHD+ şi refresh rate de 120 Hz.

În plus aduce şi o cameră selfie de 32 MP, 12 GB RAM şi o cameră principală de 64 MP cu senzor OmniVision, o alegere nu aşa inspirată ca un senzor Sony sau Samsung. Android 13 ar fi preinstalat.

Etichete: , , ,

Sursa: Pocket Lint