Cum arată Xiaomi 13 Pro? Iată cele mai clare imagini de până acum

Scris de | 8 noiembrie, 2022
Cum arată Xiaomi 13 Pro? Iată cele mai clare imagini de până acum

Peste o săptămână Qualcomm va organiza un eveniment oficial, în cadrul căruia vă prezenta procesorul flagship Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Apoi va începe o serie de lansări de telefoane flagship cu acest procesor la interior. Primul ar putea fi chiar Xiaomi 13 Pro, care apare alături de Xiaomi 13 azi într-o serie de imagini scăpate pe Internet.

Acestea sunt randări realizate de zvonaci precum @OnLeaks, care are informaţii despre designul telefonului, dar şi fişiere CAD. Xiaomi 13 va fi o serie de telefoane, care va include cel mai probabil un model Xiaomi 13 de bază, un Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Lite şi Xiaomi 13 Ultra. Xiaomi 13 vine cu muchii plate şi o ramă ce aminteşte de un iPhone, mai ales dacă ne uităm la decupajele pentru antene. Spatele e uşor curbat pe margini pentru a creşte aderenţa.

Telefonul are şi ecran plat, o diferenţă faţă de Xiaomi 12 şi 12s, care aveau panoul curbat. În acest caz el foloseşte un OLED de 6.2 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 120 Hz. Telefonul măsoară 152.8 x 71.5 x 8.3 mm, iar talia ajunge la 10.3 mm dacă luăm în calcul şi protuberanţa camerei. Judecând după dimensiunile ajunse online este atât mai lat, cât şi mai gros faţă de predecesor. Are o cameră triplă în spate, cu aceleaşi separări ale senzorilor cu linii sobre. Va include o cameră principală cu senzor Sony IMX8XX cu stabilizare optică, o cameră de 50 MP ultrawide şi una de 50 MP Portrait.

Avem şi scăpări pentru Xiaomi 13 Pro, care propune un ecran ceva mai mare, cu diagonală de 6.65/6.7 inch şi dimensiuni ale corpului de 163 x 74.6 x 8.8 mm, ajungând la 11.8 mm cu tot cu protuberanţa camerei. Ecranul va fi un Samsung AMOLED E6 cu rezoluţie 2K şi muchii mai înguste faţă de Xiaomi 12 Pro. Senzorul foto principal de aici ar fi cel de 1 inch, un Sony IMX989 de pe Xiaomi 12S Ultra. Telefonul va fi disponibil pe negru, alb, verde şi avea o versiune cu finisaj ce imită pielea.

Etichete: , , , ,

Sursa: comparedial