24pay introduce posibilitatea de a cumpăra vouchere pentru jocuri direct din aplicație

Scris de | 9 noiembrie, 2022
24pay introduce posibilitatea de a cumpăra vouchere pentru jocuri direct din aplicație

24pay își completează gama de servicii disponibile în aplicație și lansează un nou produs pentru utilizatori: cupoane valorice pentru jocuri online. Serviciul este activ la nivel național, disponibil în toate orașele țării. Noile produse destinate timpului liber au valori fixe și pot fi folosite, prin încărcare cu PIN, pe diverse site-uri partenere de jocuri online. Cupoanele valorice pentru jocuri completează gama de servicii din aplicație, precum achiziția de bilete și abonamente pentru transportul în comun, dar și plata facturilor la utilități.

„Ne-am dorit ca utilizatorii 24pay să poată accesa în aplicație și produse destinate timpului liber. Ne aflăm într-un context în care, potrivit celor mai recente date publicate de Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din România, aproximativ 8 milioane de români aleg jocurile video, iar telefonul este cea mai populară platformă printre utilizatori. Prin urmare, noul serviciu disponibil în aplicație, cupoanele valorice pentru gaming, oferă o alternativă la îndemână pentru cei care își doresc să încerce noi jocuri online. Continuăm să dezvoltăm 24pay cu obiectivul de a transforma această soluție de plată într-o aplicație completă de servicii pentru utilizatori, atât cu soluții financiare, cât și cu produse de entertainment.” – Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

Aplicația 24pay este dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România, iar anul acesta a depășit 1.000.000 de descărcări în magazinele online de aplicații. Soluția de plată are deja prezență în 18 orașe din România, dar este în continuă expansiune, atât în ceea ce privește prezența la nivel național, cât și în privința gamei de servicii disponibile în aplicație. De curând, utilizatorii din regiunea București-Ilfov se pot bucura în aplicația 24pay de abonamente de călătorie integrate pentru autobuz, troilebuz, tramvai și tren. Toate plățile din aplicație sunt derulate în baza parteneriatului încheiat cu Banca Transilvania.

Etichete: , , , ,