Elon Musk face aluzie la un telefon produs de Tesla

Scris de | 26 noiembrie, 2022
Elon Musk face aluzie la un telefon produs de Tesla
Foto via Business Insider

Dacă Apple ar putea intra în lumea fotbalului, nu văd nici un motiv pentru care Tesla nu ar intra în lumea smartphone-urilor. Elon Musk a făcut aluzii la un telefon Tesla într-o postare Twitter ca răspuns pentru un utilizator.

Întrebat de Liz Wheeler ce ar face dacă Apple şi Google i-ar dat Twitter afară din magazinele lor de aplicaţii, Musk a replicat că s-ar vedea nevoit să producă propriul smartphone. Dar asta „doar dacă nu există o altă alegere”. El descrie terminalul ca „un telefon alternativ”. În postarea originală Liz a şi subliniat că un om care construieşte rachete nu ar avea probleme în a realiza un smartphone.

Musk ştie că şi alţii s-au fript cu proiecte de genul. Amazon şi-a încercat norocul cu Fire Phone în 2014, un eşec răsunător al companiei. LG s-a retras din domeniu anul trecut, Palm, HP, BlackBerry, Alcatel nu au reuşit să mai fie relevante. Deocamdată Elon nu trebuie să îşi facă griji, deoarece nici Apple şi nici Google nu dau semne că ar scoate Twitter din magazinele lor de aplicaţii.

În cel mai rău caz Musk ar oferi aplicaţia prin sideloading sau un magazin third party, soluţie mult mai puţin costisitoare decât un Tesla Phone. E drept şi că Tesla a produs deja accesorii pentru telefoane, ca huse şi powerbank-uri, deci orice e posibil.

Etichete: , , ,

Sursa: Phone Arena