Maşinile Honda vor avea un PlayStation 5 integrat pe viitor, pentru a concura cu Tesla

Scris de | 26 noiembrie, 2022
Maşinile Honda vor avea un PlayStation 5 integrat pe viitor, pentru a concura cu Tesla

Ştiam de ceva vreme că Honda şi Sony au vreat un joint venture, prin care vor lansa automobile electrice împreună, dar nu ştiam că Sony va aduce ceva în plus în acest parteneriat. Honda a confirmat că maşinile sale ar putea avea console PlayStation 5 integrate pe viitor.

Nu e chiar o idee nouă şi nu neapărat că am văzut console integrate în automobilele tunate de la Pimp My Ride, dar o Tesla nouă vine cu un Ryzen 5000 la bord şi oferă gaming high end deja. Financial Times scrie că COO-ul Sony Honda Mobility a făcut aluzie la o sesiune de God of War Ragnarok jucată direct în maşina viitoare a acestui joint venture. A insinuat că te vei putea juca din scaunul şoferului, ceva posibil doar când maşina staţionează sau având un Autopilot foarte, foarte avansat.

Sony Honda Mobility se înfiinţa în septembrie şi va construi automobile electrice, cu soluţii de divertisment la bord, precum muzică, filme şi chiar un PS5. Sony aduce content-ul, serviciile şi Honda aduce know how-ul în producţia de automobile. Primele modele ar putea sosi în America de Nord în 2025 şi în Europa în 2026. Au fost şi teasere pentru soluţii de şofat autonom, pentru jucat Gran TUrismo şi Wipeout pe consola din maşină, dar şi pentru o autonomie extinsă.

Problema cu un PS5 într-un automobil de genul e că va secătui bateria rapid şi predispune vehiculul la supraîncălzire. Nu mai vorbim de ecranul necesar pentru a reda content cu ray tracing.

Etichete: , , ,

Sursa: Eurogamer