Samsung Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran extern mai mare, noutăţi la nivel de ecran pliabil

Scris de | 3 decembrie, 2022
Samsung Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran extern mai mare, noutăţi la nivel de ecran pliabil

Deşi e încă devreme pentru a vorbi despre Samsung Galaxy Z Flip 5, iată că scăpările sale au început deja. Aflăm spre exemplu că terminalul va veni cu un ecran mai mare şi cu noutăţi legate de ecranul pliabil intern.

Judecând după ultimele lansări de Z Flip-uri, Samsung Galaxy Z Flip 5 este aşteptat să debuteze la final de vară a lui 2023. Cele mai noi zvonuri îl au ca sursă pe Ross Young, CEO Display Supply Chain Consultants. Acesta e o sursă cât se poate de „legit” şi el pare convins că noul Galaxy Z Flip va avea o diagonală a ecranului extern de 3.3 sau 3.4 inch, un salt impresionant de la actualul ecran de 1.9 inch de pe Z Flip 4.

Samsung nu e singură în acest joc al diagonalelor schimbate, deoarece OPPO va anunţa în doar câteva zile un telefon pliabil pe acelaşi format ca şi Z Flip, doar că aducând o diagonală externă de 3+ inch. E vorba despre OPPO Find N2 Flip, care va sosi alături de Find N2, la evenimentul OPPO Inno Day 2022. Revenind la Samsung Galaxy Z Flip 5, el ar avea şi un upgrade de ecran intern, cu un panou cu un pliu aproape invizibil. Nu e foarte dacă nu vom simţi acea mică adâncitură asociată aceluiaşi ecran pliabil.

Rivalii Samsung din China au tot lansat telefoane pliabile cu pliuri tot mai puţin vizibile, deci presiunea e acum pe sud coreeni. Trebuie spus şi că Galaxy Z Flip 4 a venit cu dublul funcţiilor pe ecranul extern faţă de Z Flip 4, trecând de la 5 la 10, deci un ecran mai mare pe Z Flip 5 va creşte din nou acest număr.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena