Redmi Watch 3 şi Band 2 aduc fitness tracking-ul la încheietură la preţ mic

Scris de | 28 decembrie, 2022
Redmi Watch 3 şi Band 2 aduc fitness tracking-ul la încheietură la preţ mic

Xiaomi a prezentat la final de an două purtabile care ar putea să îţi stârnească interesul. Pe de o parte îl avem pe Redmi Watch 3, ceas cu funcţii variate, iar pe de alta îl avem pe Redmi Band 2, o brăţară de fitness cu design compact.

Redmi Watch 3 are un ecran AMOLED pătrăţos, cu diagonală generoasă, de 1.75 inch. Are densitate de 341 PPI şi suportă un refresh rate de 60 Hz. Redmi promite până la 600 de nits de luminozitate. Muchiile ceasului sunt plate, imitând trendul actual al telefoanelor mobile. Un singur buton fizic are acest ceas şi el se află în partea dreaptă. Are parte şi de Always On Display şi de 200 de watch face-uri diferite.

Oferă 12 zile de autonomie cu o singură încărcare şi monitorizare a oxigenării sângelui şi a pulsului continuă. Are certificare 5 ATM, deci rezistă la scufundări până la 50 de metri adâncime. Există şi GNSS pentru poziţionare globală, plus 121 de moduri de workout. Costă 67 de euro şi va sosi în Europa în primăvară.

Redmi Band 2 are un ecran măricel, de 1.47 inch, cu 76% mai mult decât primul Redmi. Măsoară 9.99 mm în talie şi cântăreşte 14.9 grame. Brăţara poate monitoriza saturaţia de oxigen şi există şi un tracker pentru ciclul menstrual. Are peste 30 de moduri sport şi o autonomie de până la 6 zile dacă eşti maniac cu fitness-ul, sau 14 zile de utilizare de nivel mediu.

Costă 21 de euro şi vine în 6 variante de culoare: verde fluorescente, roz auriu, negru, albastru deschis, verde închis şi alb.

Etichete: , , , , ,