LG prezintă la CES 2023 soundbar-urile wireless SC9 şi SE6, cu suport Dolby Atmos

Scris de | 29 decembrie, 2022
LG prezintă la CES 2023 soundbar-urile wireless SC9 şi SE6, cu suport Dolby Atmos

Aşa cum am mai scris şi în alte câteva articole, unele companii „fură startul” la show-uri tech precum CES 2023. LG spre exemplu tocmai a prezentat sumar soundbar-urile LG SC9 şi LG SC6, care se remarcă prin imersiune.

Pentru neofiţi, CES are loc anual în Las Vegas, iar ediţia 2023 se desfăşoară între 4 şi 8 ianuarie. Nu se lansează prea multe telefoane acolo, ci mai degrabă… automobile şi televizoare. LG afirma că aceste soundbar-uri se integrează perfect cu televizoarele sale inteligente, ba chiar declanşează şi o funcţie specială, WOW Orchestra.

Ea foloseşte toate canalele audio pentru a crea o acustică imersiva, care te învăluie şi oferă un aşa numit „mulţi surround” Avem parte de tehnologii precum Dolby Atmos şi IMAX via DTS:X. Există şi un meniu special din care controlaţi modurile soundbar-ului şi îl puteţi accesa chiar de pe smart TV.

LG SC9 şi SE6 vin cu design minimalist şi îşi găsesc loc în orice tip de cameră. Le puteţi pune pe perete, în spatele unui smart TV sau lângă mobilă, pe jos. LG mai propune şi tehnologia Triple Sound Optimizer, care măreşte performanta audio a soundbar-urilor şi converste sunetul pe două canale în surround pe multiple canale.

Sunt şi funcţii de amplificare a vocii în dialoguri din filme, iar gamerii au parte de latenţă ultra redusă. Încă nu avem preţuri, dar cu siguranţă nu vor fi mici.

Etichete: , , , ,

Sursa: LG