CES 2023: Samsung a pus un televizor vertical pe noile sale frigidere Bespoke, lansează Bespoke Infinite Line

Aşa cum au indicat şi teaserele, Samsung a adus ceva cu adevărat inedit la CES 2023, când vine vorba de electrocasnice pentru bucătărie. Vorbim despre cuptorul cu camera de livestream, dar poate şi mai şi sună un frigider cu ecran tactil uriaş integrat.

E vorba despre noua gamă de frigidere Bespoke, iar Bespoke înseamnă automat personalizare la nivel de colori şi combinaţii de culori, dar şi materiale. Seria Bespoke 2023 include frigiderul 4-Door Flex, care dispune de un ecran tactil Family Hub+ generos, de 32 de inch, venind de la unul de 21 inch pe predecesori. Ecranul vertical e perfect pentru consumat TikTok, YouTube Shorts, vizionare de reţete video.

Găsim şi aici o cameră la interior, care folosind AI-ul poate scana alimentele, găsind date de expirare şi creând liste de cumpărături pe telefon, dacă vă lipseşte ceva.

Frigiderele Bespoke Side-by-Side sunt de asemenea parte din ecuaţie, cu senzori pe fiecare uşă, putând fi deschise mai uşor când ai mâinile ocupate. Frigiderele de generaţie nouă vin cu funcţionalitatea Beverage Center, care permite accesul mai uşor la dozatorul de apă. Există şi o funcţie de infuzare, aşa că poţi adăuga arome în apa pe care o consumi, precum castraveţi, lămâie, lime.

Un Ice Maker dual poate produce cuburi de gheaţă de două tipuri. În lineup se află şi un frigider Bespoke Top-Mounted dotat cu cele mai noi tehnologii Samsung.

Tot în gama de electrocasnice pentru bucătărie includem hota Bespoke Wall Mount Hood, care are ca selling point silenţiozitatea, funcţionând la doar 65 de decibeli. Se poate de asemenea sincroniza cu o plită Samsung pentru a ajusta nivelul de ventilare în funcţie de ceea ce găteşti. Vine cu senzor pentru calitatea aerului.

A mai debutat internaţional şi seria Bespoke Infinite Line, un frigider-monument tip coloană. Designul este modular şi implică diferite segmente din materiale de calitate, care se pot personaliza pentru a se potrivi nevoilor consumatorilor. Puteţi schimba culorile aşa cum doriţi, iar exteriorul este fabricat din aluminiu rezistent la zgârieturi şi lovituri. Interiorul are Black Metal Cooling şi Tunnel Lighting, ca funcţii speciale.

Prima creează o senzaţie de adâncime şi ţine mâncarea proaspătă mai mult timp. Frigiderul şi congelatorul ajung împreună la o capacitate de 805 litri.