Motorola a lansat telefonul de buget Moto E13, cu baterie de 5000 mAh şi camera cu AI

Scris de | 24 ianuarie, 2023
Motorola a lansat telefonul de buget Moto E13, cu baterie de 5000 mAh şi camera cu AI

Motorola a folosit ziua de 24 ianuarie pentru a prezenta o serie de telefoane noi, atât din gama Moto G, cât şi din cea Moto E. Tradiţional, seria Moto E include telefoane de buget, unele costând chiar şi câteva sute de lei. Cel mai nou model este Moto E13 şi avem detalii despre el mai jos.

Motorola Moto E13 vine cu un preţ de 119.99 euro şi are ca selling point bateria generoasă, de 5000 mAh. Aduce şi suport Dolby Atmos şi o cameră cu funcţionalitate AI. E subţire şi uşor şi oferă certificare IP52, ceea ce înseamnă că va rezista la apă şi praf, dar mai degrabă la stropiri totuşi. Vine în 3 nuanţe: Cosmic Black, Creamy White şi Aurora Green. Are un look mai degrabă sobru şi pătrăţos.

Cântăreşte doar 179.5 grame şi e o opţiune de buget atractivă pentu cei care vor un al doilea sau treilea telefon pe care să se poată baza. În faţă se află un ecran IPS LCD de 6.5 inch, unul cu rezoluţie HD+ şi refresh rate de 60 Hz. În spate găsim o cameră principală de 13 MP, cu deschidere F/2.2, alături de Phase Detection Autofocus. Şi camera din faţă şi cea din spate beneficiază de funcţii AI.

Spre exemplu AI-ul te ajută să capturezi automat poze când subiectul zâmbeşte şi recunoaşte 10 feţe în cadru. În faţă se afla o cameră de 5 MP. Moto E13 mai are şi un difuzor singular, procesor Unisoc octa core, 2 sau 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi slot microSD. Bateria de 5000 mAh se încarcă la 10W. Ca sistem de operare avem o versiune light de Android, Android 13 Go.

Are şi jack audio şi se va putea cumpăra curând.

Etichete: , , , ,