Motorola lansează patru noi telefoane din seria moto g. Cu ce specificații se laudă și când vor fi disponibile în România

Scris de | 26 ianuarie, 2023
Motorola lansează patru noi telefoane din seria moto g. Cu ce specificații se laudă și când vor fi disponibile în România

Motorola a anunțat noile dispozitive moto g – moto g73 5G, moto g53 5G, moto g23 și moto g13, toate concepute pentru a oferi consumatorilor un design modern, fotografii la un nivel îmbunatățit față de generația anterioară și o experiență sonoră ceva mai bună.

moto g73 5G

Cu un sistem de camere de 50 MP, moto g73 5G este conceput pentru fotografii mai bune, chiar și în condiții de lumină slabă. Datorită tehnologiei Ultra Pixel, atunci când iluminarea devine problematică, camera răspunde prin combinarea celor patru pixeli într-un Ultra Pixel mare de 2.0um.

Moto g73 5G vine și cu un senzor de 8MP cu trei perspective. Lentila cu unghi ultra larg surprinde imaginea asemenea ochiului uman, încadrând de patru ori mai mult din imagine decât un obiectiv standard. Lentila Macro Vision aduce utilizatorii de patru ori mai aproape de acțiune, surprinzând mai multe mici detalii. În plus, camera de profunzime facilitează transformarea fotografiilor de zi cu zi în portrete cu aspect ceva mai profesional.

De altfel, jocurile se folosesc de un afișaj ultra-larg de 6,5 inci, 120 Hz FHD+, ceea ce oferă jucătorilor o experiență captivantă cu un raport ecran-corp de 86% și margini înguste. În plus, pe toate cele patru dispozitive moto g, utilizatorii experimentează un sunet multidimensional cu Dolby Atmos, indiferent dacă sunt utilizate căștile sau cele două difuzoare stereo.

moto g73 beneficiază de chipset-ul MediaTek Dimensity 930, care profită de vitezele 5G. Iar mulțumită compatibilității 5G, descărcările au loc la viteze mai mari. Totodată, comutarea înainte și înapoi între aplicații nu implică efort, întrucât cu 8 GB de memorie, aplicațiile și informațiile rămân pregătite în fundal, pentru ca totul să funcționeze fără probleme.

Bateria cu capacitate mare de 5000 mAh le permite utilizatorilor să asculte playlist-uri pentru mai mult timp, să comunice video ore în șir cu prietenii și să urmărească episoadele serialului preferat. În cazul bateriei descărcate, device-ul se poate alimenta rapid datorită vitezei rapide a încărcării TurboPower 30W.

moto g53 5G

Senzorul de 50 MP ajută la realizarea de fotografii care surprind mai multe detalii. Moto g53 5G vine și cu tehnologia Quad Pixel și cu o cameră Macro Vision dedicată pentru prim-planuri.

Acest dispozitiv vine și cu viteze și conectivitate mai rapide. Cu ajutorul platformei mobile Snapdragon 480+ 5G și 4/6/8 GB RAM, utilizatorii vor beneficia de viteză, profitând de rețelele 5G. În plus, pot descărca show-uri în câteva secunde și pot difuza materiale video. Cu până la 8 GB de memorie, aplicațiile și informațiile rămân pregătite în fundal, astfel încât totul să funcționeze fără probleme.

Afișajul de 6,5 inci și 120Hz oferă imagini mai fluide, de la o margine la alta, fără un impact prea mare asupra duratei de viață a bateriei cu capacitate de 5000 mAh.

moto g23

Datorită camerei principale de 50 MP și a tehnologiei Quad Pixel, fotografiile redau mai fidel detaliile, chiar și în condiții de lumină slabă. În plus, acest dispozitiv vine cu o cameră Macro Vision dedicată și cu un obiectiv cu unghi ultra larg de 125º.

Pe ecranul său HD+ de 6,5 inci, proiectat cu rame înguste, fotografiile vor putea fi vizualizate în cele mai mici detalii. De asemenea, acest dispozitiv vine cu o rată de refresh de 90 Hz, astfel încât comutarea între aplicații, jocuri și derularea site-urilor web să fie mai fluidă.

Moto g23 vine cu încărcare TurboPower de 30 W, oferind ore de putere în câteva minute. În plus, telefonul oferă o performanță mai rapidă și mai receptivă a procesorului MediaTek Helio G85.

Având un design modern, dispozitivul se remarcă și printr-un corp mai subțire și rame mai înguste. În plus, senzorul de amprentă a fost poziționat pe partea laterală a telefonului, pentru accesibilitate mai facilă și un aspect minimalist al telefonului.

moto g13

Cu un senzor de 50 MP combinat cu tehnologia Quad Pixel, surprinde fotografii plăcute, în culori mai vibrante indiferent de lumină. Pentru a completa acest sistem de cameră, moto g13 vine și cu o cameră de vedere Macro, un senzor de adâncime separat și o cameră frontală de 8 MP.

Utilizatorii vor beneficia de rame înguste și vor putea consuma conținutul video pe un ecran HD+ de 6,5 inci, la 90 Hz. De asemenea, și Moto g13 vine cu o baterie mare, de lungă durată. În plus, acest dispozitiv vine la pachet și cu un CPU MediaTek Helio G85 și cu capacitate de conectare prin rețele Wi-Fi sau 4G.

Software & securitate

Toate cele patru dispozitive rulează o versiune curată a Android 13, fără skin-uri de software sau aplicații duplicate. În prezent, există mai multe moduri de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi cu gusturile muzicale ale oricărei persoane. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate.

Cele 4 telefoane vor fi disponibile în România în curând, la partenerii locali Motorola.

Etichete: , , , , , , , ,