BenQ lansează un nou monitor OLED, Mobiuz EX480UZ

Scris de | 31 ianuarie, 2023
BenQ lansează un nou monitor OLED, Mobiuz EX480UZ

BenQ a anunțat recent lansarea monitorul OLED EX480UZ, un model de 48 inch şi rezoluţie 4K, destinat pasionaţilor de gaming. Acesta oferă un timp de răspuns de 0.1ms şi o rată de refresh la 120Hz, și aduce o paletă largă de culori și un spectru DCI-P3 de 98%, cu un Delta E <=2. Folosind tehnologiile proprietare BenQ, EX480UZ dispune de HDRi pentru a optimiza automat detaliile, culorile și claritatea imaginii. De asemenea, butonul dedicat HDRi este amplasat pe grila frontală, fiind ușor de accesat în funcție de scenariu.

Black eQualizer este şi el prezent, pentru a scoate în evidență negrul și toate detaliile care se ascund în umbră. Acest artificiu tehnologic ajută gamerii să depisteze mai rapid inamicii care preferă să se ascundă în zonele întunecate.

Tot la capitolul tehnologii BenQ vine şi suita Eye Care, care filtrează luminile dăunătoare pentru a proteja ochii utilizatorului în sesiunile prelungite de joc, dar şi tehnologia Brightness Intelligent Plus care reglează automat luminozitatea ecranului și temperatura de culoare pentru o experiență de vizionare mai confortabilă.

Fiind un monitor dedicat gaming-ului, modurile presetate de utilizare în funcție de scenariu sunt numeroase şi foarte bine alese. În funcţie de preferinţe se poate alege modul FPS, Cinema HDRi, Custom, Display P3, Game HDRi, M-Book, Racing, RPG, sau de ce nu sRGB. De asemenea, temperatura de culoare poate fi setată prin patru moduri presetate: Bluish, Normal, Reddish sau User Define.

În ceea ce priveşte sunetul, monitorul vine echipat cu un sistemul audio avansat format din două difuzoare de 5W și un woofer de 10W. Acesta este menit să ofere, alături de ecranul OLED, o experiență de gaming completă.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,