OPPO dezvăluie când va lansa telefonul pliabil Find N2 Flip la nivel global

Scris de | 11 februarie, 2023
OPPO dezvăluie când va lansa telefonul pliabil Find N2 Flip la nivel global

OPPO a prezentat deja la final de an 2022 telefoanele sale pliabile de nouă generaţie, Find N2 şi Find N2 Flip, dar a făcut-o doar în China. E momentul acum să asistăm la o lansare globală, inclusiv în Europa şi tocmai am primit o dată pentru aceasta lansare.

OPPO Find N2 Flip a fost confirmat de OPPO drept gata pentru debut global pe data de 15 februarie. Acesta este primul telefon pliabil cu clapetă al companiei, dezvăluit în China în decembrie 2022. OPPO declară că acest telefon este rodul a 5 ani de muncă în laborator, de cercetare şi dezvoltare, accentul fiind pus în special pe un ecran pliabil fără cută vizibilă. Vorbim aici despre un ecran AMOLED de 6.8 inch, un Samsung E6 AMOLED, cu refresh rate de 120 Hz.

La exterior avem unul dintre cele mai mari ecrane externe de pe un pliabil cu clapetă, la 3.26 inch. E tot un AMOLED, dar cu refresh rate de 60 Hz. Ce rol are panoul? Afişează notificări, preview pentru cameră şi oferă funcţii precum Quick Reply la mesaje, calendar şi meteo. Dispozitivul împrumută optica Hasselblad şi cipul MariSilicon X de pe seria OPPO Find X5, curând şi Find X6.

Are baterie de 4300 mAh cu încărcare la 44W şi foloseşte o cameră principală de 50 MP, cu senzor Sony IMX890, alături de o cameră ultrawide de 8 MP şi una de 32 MP frontală pentru selfie. Nu cunoaştem încă preţul, dar sigur sare de 800 de euro.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena