Diablo IV îşi începe open beta-ul pe 24 martie

Scris de | 19 februarie, 2023
Diablo IV îşi începe open beta-ul pe 24 martie

După ani şi ani de aşteptare am ajuns foarte aproape de momentul când vom putea juca în sfârşit Diablo IV. Azi aflăm că un open beta va începe pe 24 martie, în vreme ce varianta stabilă a jocului se va lansa pe 6 iunie 2023.

Anunţul a venit pe 18 februarie, în cadrul IGN Fan Fest. La fel cum a făcut pentru Diablo II: Resurrected, Blizzard va organiza un weekend de early access înainte să le ofere tuturor şansa de a încerca titlul. Acel weekend special early access se desfăşoară între 17 şi 19 martie şi va fi doar pentru cei care au precomandat jocul Diablo IV. Pe 24 martie toată lumea va putea încerca jocul.

Titlul se va putea testa pe PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X şi S, dar şi pe PC. Toate vor beneficia de aceeaşi cantitate de conţinut: veţi putea juca Prologue-ul şi primul act. Blizzard a promis că va mai dezvălui informaţii despre joc în cadrul unui livestream dat publicităţii pe 28 februarie. Diablo IV este un action RPG anunţat pe 1 noiembrie 2019 şi care oferă dungeon-uri procedural generate, o grămadă de loot, 5 clase jucabile de personaje.

E vorba despre Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue şi Necromancer. Lilith este personajul negativ central, care revine pentru a provoca haos şi distrugere. Noul Diablo include o cantitare mare de echipament customizabil, talent tree-uri şi skill-uri diferite pentru fiecare clasă de personaj.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Engadget