Alienware dezvăluie noi periferice de gaming: tastaturi, căşti, mouse

Scris de | 3 martie, 2023
Alienware dezvăluie noi periferice de gaming: tastaturi, căşti, mouse

Alienware a anunţat în cadrul unui livestream pe Twitch o serie de noi periferice de gaming, de la tastaturi la headseturi şi un mouse. În plus a dezvăluit şi preţuri pentru laptopurile prezentate la CES la început de an.

Primul produs de pe listă este tastatura mecanică Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Keyboard. Aceasta oferă 3 modalităţi de conectare: via dongle USB-C de 2.4 GHz, incluzând un dongle extender, via Bluetooth 5.1 dau cablu paracord USB-A la USB-C. Tastatura foloseşte switch-uri Cherry MX Red, cu ciclu de viaţă de 100 de milioane de apăsări şi aduce un rocker switch programabil, dar şi un dial.

Are funcţionalitate anti ghosting şi N-Key rollover. Costă 290 de dolari şi vine în mai.

A mai sosit şi tastatura Tenkeyless Gaming Keyboard, o versiune mai subţire şi mai compactă de model mecanic. Foloseşte switch-uuri CHerry MX Red, keycap-uri double shot PBT, anti ghosting şi N-Key Rollover. Suportă iluminare per key RGB şi costă 160 de dolari.

Alienware a mai anunţat şi un Dual Mode Wireless Gaming Headset, care se conectează la PC folosind un dongle USB-C oferit la pachet sau un cablu audio de 3.5 mm. Include un headband de 45 mm cu ajustare glisantă şi cupe din spumă cu memorie acoperite cu material textil. Mai oferă şi un microfon tip boom mic retractabil, care va anula zgomotul de fond când vorbeşti.

Vine cu drivere de 40 mm şi suportă Dolby Atmos, plus o autonomie de până la 30 de ore. Headsetul se vinde chiar acum de la 160 de dolari.

Apare şi un al doilea model, Alienware Wired Gaming Headset. Acesta se conectează via USB sau cablu de 3.5 mm, suportă Dolby Atmos şi are iluminare RGB. Utilizează un headband glisant de 45 mm, cupe memory foam şi un microfon boom cu AI. Costă 100 de dolari.

Mouse-ul este Alienware Wireless Gaming Mouse, cu design sculpted right hand şi canal dedicat pentru degete. Foloseşte switch-uri optice, are DPI 26.000 şi accelerare maximă de 50G, plus zone tactile grip. Alienware promite autonomie de până la 140 de ore şi încărcare în 5 minute care aduce 10 ore de gaming. Costă 100 de dolari.

Etichete: , , ,