Samsung dă startul precomenzilor pentru gama sa de televizoare din 2023

Scris de | 14 martie, 2023
Samsung dă startul precomenzilor pentru gama sa de televizoare din 2023

Samsung anunță deschiderea perioadei de precomandă pentru televizoarele sale din noua gamă Neo QLED și OLED 2023. Acestea vor fi disponibile pentru precomandă atât în magazinul online Samsung, cât și la parteneri, începând cu 13 martie până pe 9 aprilie. 

Gama Neo QLED

Noile televizoare Neo QLED 8K si 4K se folosește de tehnologie Quantum Mini LED și de procesorul Neuronal Quantum, care susține procesarea în 14 biți și procesul de AI Upscaling. În plus, opțiunile Shape Adaptive Light Control (controlul precis al luminii, fără “efect de înflorire” și cu un contrast precis) și Real Depth Enhancer Pro (AI detectează zonele pe care se concentrează ochii și îmbunătățește profunzimea imaginii) oferă senzația unei imagini tridimensionale. 

Gama OLED 

Gama OLED 2023 este disponibilă acum în trei opțiuni: de 55, 65 inci, precum și un model ultra-mare de 77 de inci, disponibil în curând. Noile televizoare au integrate tehnologia Quantum Dot, care se regăsește pe gama Neo QLED, precum și procesorul Neuronal Quantum – păstrând punctele forte ale tehnologiei OLED și îmbunătățind în același timp limitările legate de luminozitate și reprezentarea culorilor.

Pentru prima dată pe un televizor OLED, Samsung OLED vine cu certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru cea mai bună experiență de joc.

Conectivitate prin Smart Things

De asemenea, noile game vin cu capabilități extraordinare de conectivitate. SmartThings este aplicația care sincronizează automat nu doar dispozitivelele Samsung, ci și aparatele terțe și dispozitivele compatibile IoT. Televizoarele Samsung pot deveni hub-ul central de control pentru dispozitivele smart compatibile, din casă. 

Ofertă la precomandă

La achiziția oricărui televizor din noua serie Neo OLED și OLED 2023 de pe site-ul Samsung utilizatorii vor primi un soundbar HW-8000 cadou și 500 de lei în puncte Samsung Rewards, valabile la viitoare comenzi pe site. 

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,