IKEA lansează o nouă boxă SYMFONISK cu abajur din bambus, tehnologie Sonos

Scris de | 31 martie, 2023
IKEA lansează o nouă boxă SYMFONISK cu abajur din bambus, tehnologie Sonos

IKEA îşi continuă parteneriatul cu cei de la Sonos şi lansează o nouă versiune de boxă SYMFONISK. Acesta este modelul SYMFONISK Speaker Bamboo, cu „abajur” din bambus. IKEA este în parteneriat cu Sonos din 2017 încoace şi produce o serie de dispozitive SYMFONISK care combină mobilierul cu sistemele acustice.

Noul speaker oferă o piesă de mobilier funcţională, dar care poate şi ilumina şi reda muzică. Boxa cu lampă este compatibilă cu Spotify Connect, folosit pentru a face streaming de muzică direct din aplicaţia Spotify de pe telefon spre speaker fără vreun alt setup. Suportă de asemenea AirPlay 2, care le permite utilizatorilor să facă streaming muzical de pe terminalele Apple, inclusiv iPhone-uri, iPad-uri şi Mac-uri.

Una dintre funcţiile cheie ale gamei SYMFONISK este abilitatea de a sincroniza muzica pe multiple terminale Sonos. Lampa-boxă nu face excepţie şi poate fi folosită de una singură pentru a genera o experienţă audio la 180 de grade sau asociată unei alte boxe SYMFONISK pentru a genera sunet stereo. Utilizatorii se pot bucura de sunet de înaltă calitate prin casă, putând controla şi volumul şi selecţia muzicală de pe telefon sau tabletă.

Boxa cu speaker SYMFONISK se poate integra şi în ecosistemul smart home IKEA prin hub-ul DIRIGERA. El le permite utilizatorilor să controleze dispozitivul prin aplicaţia IKEA Home Smart, care mai poate controla şi lumini smart şi jaluzele. Baza dispozitivului măsoară 16 cm şi este compatibilă cu un bec LED E27, care e uşor de înlocuit. Abajurul măsoară 25 x 20 cm şi e disponibil pe negru sau alb.

Alte opţiuni includ material textil sau sticlă. Produsul costă 179 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina