Samsung Galaxy Z Flip 5 apare cu un ecran cover cum nu am mai văzut

Scris de | 27 aprilie, 2023
Samsung Galaxy Z Flip 5 apare cu un ecran cover cum nu am mai văzut

Samsung Galaxy Z Flip 5 şi Galaxy Z Fold 5 au primit un termen de lansare în jurul finalului de luna iulie 2023, în locul obişnuitei perioade a lunii august. Ei bine Galaxy Z Flip 5 tocmai a înregistrat o scăpare care confirmă faptul că Samsung e chitită să implementeze un ecran cover mai mare.

Se pare că ecranul cover va avea şi un format atipic, aşa numitul „folder”, iconul de toate zilele pe care îl găsim în Windows. Nu e un dreptunghi sau pătrat perfect, deoarece trebuie să lase loc pentru camera duală. Scăpări din trecut au menţionat că telefonul va trece la un ecran extern de 3.3-3.4 inch, faţă de cel actual de 1.9 inch de pe Z Flip 4.

Sursa fotografiei din acest articol e convinsă că acesta e formatul final şi că nu vor exista schimbări până în iulie. Mai aşteptăm şi un CPU Snapdragon 8 Gen 2 la interior, o cameră duală cu senzor principal de 50 MP şi una de 12 MP, camera selfie de 10 MP sau poate nouă camera selfie de S23 chiar.

Avem şi minim 8 GB RAM şi o baterie un pic mai mare, dar din păcate una care se încarcă tot la 25W. Ecran mai mare extern înseamnă şi noi funcţii atribuite acelui panou extra. Poate chiar cu aplicaţii full screen că la Motorola RAZR 2022.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena