HBO Max devine doar MAX şi include 1000 de producţii 4K

Scris de | 24 mai, 2023
HBO Max devine doar MAX şi include 1000 de producţii 4K

HBO Max trece prin plin proces de rebranding şi se numi MAX, în urma unei decizii a trustului Warner Bros Discovery. Rebrandingul aduce împreună producţii de la Warner Bros, TCM, Adult Swim, Cartoon Network, Discovery, TLC şi CNN.

HBO Max se transformă în Max pentru început în SUA, apoi modificarea va ajunge şi la noi probabil în următoarele luni. E posibil să apară şi o schimbare de preţ şi să pierdem oferta de 3.99 sau 4.99 euro, preţul devenind dublu sau triplu. Cel puţin în SUA costă 19.99 dolari cel mai scump abonament, cel 4K. Max este o combinaţie a librăriei de conţinut HBO Max cu conţinutul de pe platforma Discovery+.

Noua platformă este mai prietenoasă cu familiile şi trece dincolo de clasicele drame „Sopranos” sau „Succession”. În State clienţi HBO Max plătesc 9.99 dolari pentru abonamentele de bază cu reclamă, 15.99 dolari pentru streaming fără reclamă şi există şi 19.99 dolari pentru Max Ultimate Ad Free. El oferă abonaţilor filme şi seriale în 4K UHD, dar şi streaming pe 4 dispozitive deodată şi download pentru 100 de filme şi episoade pentru vizionare offline.

Atunci când vom face trecerea de la HBO Max la Max nu se va schimba nimic, vom păstra login-urile, library-ul şi chiar episoadele de unde le-am lăsat. Va creşte cantitatea de conţinut în special în zona de reality show şi documentare. HBO a mai avut un rebranding acum câţiva ani, când a trecut de la HBO Now la HBO Max.

Etichete: , , , , ,

Sursa: CNBC