Spider-Man 2 primește un nou trailer și 10 minute de gameplay

Scris de | 25 mai, 2023
Spider-Man 2 primește un nou trailer și 10 minute de gameplay

Aseară, în timpul PlayStation Showcase, majoritatea celor care au urmărit evenimentul aveau o singură dorință – să vadă gameplay din noul joc Spider-Man 2, așteptat anul acesta pe PlayStation 5. Sony a îndeplinit această dorință, venind cu un trailer consistent care dezvăluie noi inamici din joc, dar și cu o porțiune serioasă de gameplay, de aproximativ 10 minute, care îi prezintă în acțiune pe cei doi Spider-Man din joc, Miles Morales și Peter Parker.

Spider-Man 2 continuă poveștile din Spider-Man și Spider-Man: Miles Morales, aducându-i în prim-plan pe protagoniștii celor două jocuri și punându-i în fața unor provocări mai mari și mai dificile ca niciodată. Trailerul începe cu Kraven the Hunter, unul dintre cei mai celebri răufăcători din istoria Țesătorului, prezentat în junglă, mediul său favorit, unde își ucide cu sânge rece un „rival”. Alături de ajutoarele sale, Kraven decide să își mute terenul de vânătoare în New York, iar de-aici avem de-a face cu partea de gameplay a trailerului.

Notabilă este și includerea lui The Lizard, alter ego-ul animal al lui Curt Connors, acum supradimensionat, și vânat atât de către Kraven și aghiotanții săi, cât și de Țesători. În bucata care ne-a fost arătată din Spider-Man 2, Peter Parker se află sub influența simbiotului, având costumul negru cu tentacule care îl ajută în luptă, dar care îi înnegurează mintea și gândurile, făcându-l să fie mai nemilos, mai dur și mai însetat de sânge – lucru care se poate observa și din interacțiunile sale cu Miles și alte personaje din trailer.

E greu de spus unde anume în joc este plasată această scenă, pentru că știm că un alt răufăcător important din Spider-Man 2 va fi Venom, a cărui origine este strâns legată de povestea costumului negru al lui Peter Parker. PlayStation a anunțat însă o dată de lansare puțin mai exactă pentru joc, care ar urma să fie disponibil pentru consolele PlayStation 5 în toamna lui 2023.

Etichete: , , , , , , , ,