Căştile Apple AirPods din 2023 vor avea funcţii de sănătate şi fitness

Scris de | 4 iulie, 2023
Căştile Apple AirPods din 2023 vor avea funcţii de sănătate şi fitness

Apple mai are multe produse de lansat în 2023 şi ne referim evident la cele hardware aici. Mark Gurman de la Bloomberg a dezvăluit că minim unul dintre ele va aduce o surpriză. E vorba despre căştile AirPods de generaţie nouă, care vor aduce funcţii de sănătate şi fitness.

Se pare că Apple a integrat funcţionalitate de wellness şi fitness pe AirPods Pro-urile de generaţie nouă, posibile AirPods Pro 3. Ele vor putea monitoriza puls, temperatura, poate chiar şi saturaţia de oxigen. Gurman afirmă şi că Apple a inovat mult în zona de sănătate şi monitorizare corporală şi vom vedea roadele muncii sale în următorii ani.

Ce e clar e că minim o pereche de AirPod va avea senzor de temperatură, măsurând cu precizie temperatura utilizatorului prin canalul auditiv. Metoda ar fi mai eficientă decât mecanismele ceasurilor smart de pe piaţă. Apple vrea să crească şi funcţionalitatea de aparat auditiv a căştilor sale. Deja ele erau folosite astfel, dar acum vor include şi o funcţie de test a auzului care va detecta cu succes problemele, după ce reda anumite sunete.

Astfel se va stabili capacitatea auditivă a utilizatorului. Deocamdată avem doar funcţia Live Listen şi Conversation Boost din această zonă. Stm ca şi Samsung lucrează la ceva de gen pentru căştile sale, dar fără pre mari dovezi că s-ar apropia de un produs finit. În septembrie aflăm mai multe despre noile AirPods.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina