Realme lansează un nou model entry level cu cameră de 50MP, Realme C53

Scris de | 5 iulie, 2023
Realme lansează un nou model entry level cu cameră de 50MP, Realme C53

Realme a anunțat lansarea modelului C53, primul din segment cu încărcare la 33W, care poate avea până la 12GB memorie RAM virtuală și 128GB de stocare. Într-o gamă de preț accesibilă, realme C53 oferă și o cameră foto de 50MP, dar și o carcasă de 7.49mm. Realme C53 vine cu o baterie de 5000mAh care necesită doar 31 de minute pentru a se încărca la 50%. În comparație cu încărcarea anterioară de 10W, C53 și-a mărit considerabil viteza de încărcare.

Telefonul folosește o platformă Unisoc T612 formată dintr-un procesor octa core, 6GB memorie RAM ce poate fi extinsă virtual până la 12GB RAM și 128GB de stocare internă. De asemenea, acesta oferă cea mai mare capacitate de stocare din acest segment de preț. În plus, C53 oferă suport pentru două cartele Nano SIM și un card microSD de până la 2TB. 

În ceea ce privește camera foto, realme C53 dispune de un modul de 50MP cu deschidere f/1.8 și o lentilă cu 5 elemente, alături de un senzor Black and White cu deschidere f/3.0. Camera selfie integrată este o unitate de 8MP menită să ofere utilizatorilor portrete în stilul lor preferat cu o gamă largă de funcții. 

Ecranul are 6,74 inchi și vine cu rată de refresh la 90Hz și o luminozitate maximă de 450 de nits, cu o crestătură mini-drop în partea superioară. Compania a realizat de această dată prima sa Mini Capsulă Android pe realme C53, care se adaptează inteligent la ecran și se înfășoară în jurul camerei frontale pentru notificări. Capsula poate afișa diferite culori care semnifică anumite stări sau funcții, cum ar fi autonomia. Realme a confirmat că Mini Capsule va fi disponibilă pentru toate produsele din seria C în acest an.

Realme C53 are și cel mai subțire corp realizat vreodată de realme, la doar 7,49mm grosime. În ceea ce privește partea din spate, acesta este realizat cu un design shiny disponibil în culorile Champion Gold și Mighty Black, prima având o textură cu linii aurii și un efect de lumină aurie pe spate. În plus, realme C53 este echipat cu un difuzor UltraBoom, senzor de amprentă pe partea laterală și NFC multifuncțional. Realme C53 este disponibil la eMAG la prețul de 849 de lei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,