Cum mi-am organizat biroul cu câteva accesorii de la Vetter

Scris de | 13 iulie, 2023
Cum mi-am organizat biroul cu câteva accesorii de la Vetter

Pe la jumătatea lunii iunie, cei de la Vetter ne-au trimis câteva accesorii pe care să le testăm și, eventual, să le și integrăm în utilizarea noastră de zi cu zi. Printre ele s-au aflat și unele accesorii de mașină, gadget-uri pentru posesorii de automobile, printre care nu mă număr și eu, așa că m-am orientat mai degrabă către lucrurile „de birou”, menite să te ajute puțin din punct de vedere organizatoric. 

Vetter BlackCore 5

Am ales trei gadget-uri diferite, pe care le-am și integrat rapid pe biroul meu și în utilizarea zilnică, pentru că mi s-au părut foarte utile. Primul și cel mai interesant este BlackCore 5, care este o stație de încărcare smart, cu nu mai puțin de 5 porturi. O folosesc ca un încărcător permanent pentru smartwatch și telefon, pentru că unul dintre porturi are o putere maximă de 60W și este excelent pentru o încărcare rapidă atunci când ai nevoie. Are 4 porturi USB-A (unul din ele de tip QC 3.0) și un port USB-C de tip Power Delivery. Încărcarea pe 60W este bună și pentru laptop-uri, mai exact ultrabook-uri precum MacBook-urile, Dell XPS 13, sau HP Elite X2, care sunt și date ca exemple pe spatele cutiei lui Vetter BlackCore 5. În plus, vine și cu Smart Charging Technology, ceea ce înseamnă că va ajusta automat puterea de încărcare în concordanță cu device-ul pe care l-ai conectat, tocmai pentru a nu cauza vreo problemă. Mi se pare că atunci când lucrezi cu multe device-uri, o stație de încărcare ca aceasta devine un must și un ajutor simplu pentru a le gestiona pe toate fără griji și fără a alerga după prize libere.

iQuantum Base

Al doilea gadget de pe listă e mai micuț decât stația de încărcare BlackCore 5, dar se leagă tot de același principiu, pentru că e un încărcător wireless, denumit iQuantum Base. Dacă stația de încărcare intră în acțiune atunci când am nevoie de o încărcare rapidă, ei bine, încărcătorul wireless e acolo pentru a „hrăni” telefonul mai puțin, dar constant. iQuantum Base este și compatibil cu MagSafe, deci fericiți posesorii de iPhone, dar merge evident și pe telefoane cu Android. Puterea maximă de încărcare este de 15W, și merge fără probleme și prin husă, astfel că nu trebuie să renunți la aceasta. Încărcătorul în sine e foarte mic, un cerc ce poate fi băgat și în buzunar fără probleme, alături de un cablu, dacă vrei să îl ai alături de tine și într-o călătorie. Se mai și potrivește foarte ușor pe orice birou, fiind de culoare neagră. 

Magnetic Cable Organizer

În fine, al treilea „vinovat” este genul de gadget pe care nu îl cauți decât atunci când realizezi cât de util poate fi pentru a-ți face viața de la birou mai ușoară. E vorba de un organizator de cabluri magnetic, pe care îl vei aprecia cu siguranță dacă folosești mai mult de 2-3 device-uri la birou. E compact, ceea ce înseamnă că poate încăpea fără probleme în orice buzunar, și e alcătuit din 2 baze și 3 cleme. Bazele sunt magnetice și se pot lipi de suprafețe cu dublu adeziv, iar în pachet sunt incluse una mai mare, dreptunghiulară, și una circulară. Clemele sunt de asemenea magnetice și se agață de un cablu, după care se lipesc de una din bazele magnetice. E simplu, ușor și te ajută să organizezi foarte rapid cablurile din jurul unui device precum laptopul, în jurul unei prize, sau chiar pe lângă o consolă. 

Astea au fost cele trei device-uri de la Vetter care și-au făcut locul în „rutina mea zilnică” de la birou. În ceea ce privește prețurile, mi se par toate accesibile, mai ales pentru ce oferă – stația de încărcare BlackCore 5 este 199,99 de lei (preț decent și pentru un încărcător de 60W simplu, d-apăi unul care vine cu alte 4 porturi), încărcătorul wireless iQuantum Base este 139,99 de lei, iar organizatorul de cabluri costă 29,99 de lei, toate pe site-ul Vetter.

Etichete: , , , , , ,