Xiaomi dă replica lui Galaxy Z Fold 5 în august cu un pliabil Mix Fold 3

Scris de | 28 iulie, 2023
Xiaomi dă replica lui Galaxy Z Fold 5 în august cu un pliabil Mix Fold 3

Imediat ce a apărut Samsung Galaxy Z Fold 5, companiile rivale au început să şi promoveze produsele alternative. Xiaomi spre exemplu a dezvăluit că ne va prezenta un telefon pliabil cu ecran mare, Mix Fold 3 în august.

Cel mai interesant teaser nu e perioada de debut totuşi, ci faptul că produsul va sosi cu 4 camere cu tuning Leica. Xiaomi a mai oferit teasere şi în trecut cu privire la Mix Fold 3, care se anunţă a fi construit de o linie de producţie nouă, cu un design complet regândit pentru balama. Profilul oficial de Weibo al companiei a confirmat că Xiaomi şi Leica au dezvoltat o nouă soluţie pentru „o cameră quad cu full focus optic”. Predecesorii din gama Fold aveau 3 camere, iar acum Xiaomi trece la 4.

În acest moment doar vivo şi Huawei au pliabile cu 4 camere în spate, iar ambele au acelaşi combo de camere arhicunoscut: wide, ultrawide şi două telephoto-uri. De obicei una e periscop. Încă nu e clar ce abordare va avea Xiaomi, dar mă aştept să preia ceva elemente de la Xiaomi 13 Pro şi Xiaomi 13 Ultra chiar.

Mix Fold 2 a fost special la debut, pliabilul fiind cel mai subţire din segment, în vreme ce Mix Fold la vremea sa a inaugurat încărcarea la 67W. O problemă pe care o au Mix Fold-urile e că nu au primit încă un debut internaţional şi rămân de obicei doar în China.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena