Razer anunță data pentru RazerCon 2023

Scris de | 5 septembrie, 2023
Razer anunță data pentru RazerCon 2023

RazerCon se întoarce pentru a patra ediție, urmând să fie transmisă în direct pe 21 septembrie 2023 la ora 7PM CEST. Găzduit de OTK Network, RazerCon 2023 va începe cu o prezentare susținută de Min-Liang Tan, CEO și cofondator Razer, anunțând cele mai noi inovații din gaming. Cea mai nouă ediție a evenimentului digital anual este produsă în colaborare cu Gillette, Displate, WD_BLACK și Intel.

Fanii brandului și pasionații de gaming se pot aștepta la un nou show de anvergură din partea Razer. Festivitățile premergătoare prezentărilor includ tombole și multe alte surprize. RazerCon a fost conceput din start în slujba comunității de gaming. Spectatorii se pot aștepta la o serie de anunțuri exclusive, inclusiv dezvăluiri de noi produse Razer, dar și la noi segmente precum:

  1. RazerCon Keynote, construit în jurul celor mai importante noutăți.
  2. Cei mai populari streameri vor vorbi despre experiențele lor și despre cum folosesc în cel mai eficient mod produsele Razer premiate în multiple rânduri.
  3. Gamerii vor afla cum pot să-și construiască cel mai avansat spațiu de gaming personalizat folosind Razer Chroma RGB, cel mai extins ecosistem de iluminare din lume.

Continuând angajamentul pentru sustenabilitate, RazerCon 2023 va fi din nou neutru din punctul de vedere al emisiilor de carbon, aliniindu-se astfel cu ambiția Razer de a deveni o companie net-zero din punct de vedere al emisiilor până în 2030.

RazerCon 2023 va fi transmis în direct pe canalele oficiale Razer de pe platformele Twitch, Facebook, YouTube, Douyu, Douyin și bilibili.

Etichete: , , , ,