iStyle inaugurează primul său magazin în Craiova. Reduceri importante în prima zi

Scris de | 5 octombrie, 2023
iStyle inaugurează primul său magazin în Craiova. Reduceri importante în prima zi

Rețeaua iSTYLE anunță inaugurarea primului magazin în orașul Craiova, în Promenada Mall, cel mai mare centru comercial din regiune. iSTYLE ajunge astfel la un număr de 16 locații la nivelul întregii țări. Celelalte orașe în care rețeaua gestionează spații în România sunt: București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Noul magazin, cu statutul de Apple Premium Reseller, a cărui lansare coincide cu cea a Promenada Mall, este proiectat și amenajat la standardele Apple. Pe o suprafață de 96,5 de metri pătrați sunt prezentate produse Apple și accesorii de cea mai bună calitate. O echipă formată din specialiști certificați Apple este pregătită să acorde asistență individuală fiecărui vizitator pentru a lua cea mai bună decizie în achiziționarea unui produs, a realiza configurările inițiale ale dispozitivelor sau a alege cele mai potrivite accesorii.

”Ne mândrim cu deschiderea unei locații în Craiova, un oraș care s-a dezvoltat considerabil din punct de vedere economic și cultural în ultimii ani, dorințele oamenilor în privința achiziționării și interacțiunii cu noile tehnologii crescând și ele. În același timp, ne bucură oportunitatea de a avea aceeași ”zi de naștere” cu unul dintre cele mai mari mall-uri din România. Pentru noi, Craiova reprezintă o piață cu un potențial de business în continuă creștere care ne permite să punem la dispoziția clienților experiența specifică Apple, atât în privința produselor, cât și a serviciilor,” a declarat Valeriu Ion, directorul general al iSTYLE România, Bulgaria și Țările Adriatice.

Printre serviciile oferite exclusiv de iSTYLE care pot fi accesate de consumatori și companii se numără pachetul iSTYLE Comfort pentru laptopurile Mac, care include extinderea garanției comerciale a produsului cu 1 sau 2 ani, laptop de schimb gratuit pe o eventuală perioadă petrecută în service, dar și Easy Upgrade prin care utilizatorii Apple pot alege cel mai recent iPhone, Mac, iPad sau Apple Watch pentru cea mai mică rată lunară.

De asemenea, există opțiuni flexibile de finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, precum și un program de trade-in, care permite schimbul rapid și avantajos al dispozitivului actual cu un produs Apple nou, în urma unei evaluări obiective.

iStyle Craiova: Oferte speciale la inaugurare

Clienții iSTYLE vor avea acces direct la cele mai noi telefoane din gamă iPhone 15 și la noile ceasuri Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2, lansate  în premieră pe piața din România la sfârșitul lunii septembrie, dar și la alte zeci de produse.

iSTYLE România a înregistrat o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro în 2022, cu 39% mai mare decât în anul precedent. În prima parte a anului 2023, iSTYLE a redeschis două dintre locațiile sale din mall-urile AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City din București sub conceptul de Apple Premium Partner în urma unei investiții de peste 2 milioane de euro. Transformarea a presupus un design complet nou, similar cu magazinele Apple din întreaga lume.

Cu ocazia inaugurării magazinului din Craiova, iSTYLE a pregătit oferte speciale la o selecție de produse precum: noul iPhone 15 care costă 4 499 lei, iPhone 14 Pro Max cu prețul de 5 499 lei, MacBook Air M1 la un preț de 3 999 lei sau Apple Watch SE la doar 999 lei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,